סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס
    שני
    22/03/2009

שלום! יש לי חבר כבר 7 שנים... אנחנו מתראים בד"כ יומיים בשבוע... חבר שלי כל הזמן מתלונן שאנחנו לא עושים מספיק סקסבימים שאנחנו מתראים זה בד"כ פעם/ פעמיים ביום. זה מעט בחישוב של כמה פעמים בשבוע אבל לפי כמות הפעמים ביום זה נראה לי סבבה! חבר שלי גם מאוד אוהב אנאלי ואני לא סובלת!!! יש פעמים שאני מסכימה וזה בסדר ויש פעמים שלא ואז הוא מבין אבל עושה לי סרטים אחר כך! דבר נוסף הוא שבפעם האחרונה שישנו יחד הוא העיר אותי באמצע הלילה על מנת לעשות סקס ולא רציתי ושוב הוא עשה לי סרטים על כבר במשך שבוע... אני רוצה לדעת האם אני לא בסדר? האם אני צריכה להיענות לכל מה שהוא מבקש? אנחנו מתכננים להתחתן ואני מפחדת שזה יהיה נושא שתמיד יהיו לנו מריבות בגללו. אני כבר משתגעת בבקשה תגידו לי מה דעתכם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס

הוספת תגובה

• תקשורת

28/03/2009

את מתארת הרבה בעיות ואינך מתמקדת בשאלה אחת, אבל השורה התחתונה היא תקשורת לקוייה. יש מתיחות סביב תדירות וסוג המין ואתם לא מדברים על זה. את לא צריכה להתעורר באמצע הלילה או לעשות אנאלי בשביל לספק אותו וגם להיפך. הוא לא צריך לעשות לך סרטים כשאת מסרבת. אם לא תהיה תקשורת טובה - מילולית ומינית - זה רק ימשיך וידרדר.

במידת הצורך פנו לטיפול זוגי/מיני, בייחוד לפני שאתם מחליטים לקבל החלטה חשובה, דוגמת חתונה. דברים אינם משתפרים בגלל חתונה - אם אין תקשורת טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו