לכל הפנאל ובאי הפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכל הפנאל ובאי הפורום
    שבי
    08/08/2007

שלום לכם
    יש לי שאלה יותר נכון חרדה מאז שנפרדתי מחברה שלי לפני כשישה חודשים בערך אני לא מצליח ליצור מערכת יחסים נורמלית או הכל הקשור בזה כולל סקס אני נחמד אני חביב עד שמגיע לקטע של הסקס מקיימים יחסים ואחר מכן אני חסר סבלנות כלפי הבחורה שנמצאת איתי לא מעוניין בה יותר לא רק מבחינת סקס אלה מכל הבחינות.
    אני מנסה לחשוב ולהבין למה זה נגרם כי אני לא טיפוס כזה אני לא טיפוס של סטוץ ולא טיפוס של זיין זרוק , לפעמים אני חושב שאולי כי נפגעתי ממנה ממש קשה אחרי שנבגדתי וסלחתי ושוב נבגדתי לא מצליח לרדת לשורש הבעיה !!!!!! כי אני לא אוהב להיות ככה !!!!!!!
    אולי לכם בפנאל ובאי הפורום יש עצה תשובה או כל דבר שיכול לעזור

אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכל הפנאל ובאי הפורום

הוספת תגובה

• שבי היקר

ד''ר חגית כהנא
    08/08/2007

לפני כששה חודשים עברת פגיעה מאד קשה.
    כאשר מישהו נבגד הוא חושש מכל קשר לעיתים החשש מתבטא בהמנעות מהכרות ולעיתים בהתנגדות פנימית.
    אני חושבת שאתה צריך עזרה של איש מקצוע כדי לעבד את הרגשות הקשים שהבגידה של חברתך שלפי מה שאתה מספר בגדה בך גם אחרי שסלחת.
    חשוב לשוחח עם מישהו אוביקטיבי ומקצועי.
    יש בך כעס וחשש מוצדקים אבל כדי להמשיך הלאה חשוב שתיעזר
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין דבר כזה

דודו
    08/08/2007

הנרתיק הוא שריר אם תינוק יוצא דרכו אז את ההמשך את מבינה לבד !!!
    אם תהיי מגורה מספיק אין שום סובה שזה לא יעבור חלק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו