משיכה מינית וזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכה מינית וזוגיות
    מינה
    26/03/2009

אני נמצאת עמוק בתוך משבר זוגי, שהרקע לו הוא בעיקר על נושאי מין ומשיכה מינית. אקדים ואומר שאני לא מצפה לקבל תשובה כאן שתפתור את המשבר, אלא אולי להאיר את עיני בדרכים אחרות שלא חשבתי עליהן.

אני נשואה כ-5 שנים, עם ילדה. המין ביננו מעולם לא היה מזהיר, רחוק מזה. "לצערי" ידעתי בני זוג מדהימים מבחינת המין, ויש לי למה להשוות. החיבור ביננו הוא על רקע של שותפות עמוקה לחיים. בן אדם חם, חכם, שאפשר לסמוך עליו תמיד. כמעט. לא במיטה.

אין לי אליו משיכה מינית. אין את התחושה הזו של הרצון לסקס. המין איתו תמיד היה משעמם על גבול המכאיב. איבר המין שלו קטנטן ולא מתאים לאנטומיה של איבר המין שלי, אני לא מרגישה אותו בכלל. שלא לדבר על זה שהוא גומר תוך שניה וחצי. זה במקרה הטוב שיש לו זקפה. הוא לא מעיז, לא יוזם, ונראה כי המילה מין מגונה בעיניו. מגעיל אותי לחשוב על מין איתו.

התחלנו טיפול מיני לפני כשלוש שנים. דוקא היו ניצנים שזה הולך לאן שהוא, אבל אז עברנו לחו"ל לרגל לימודים ועסקים והטיפול הופסק. הטיפול הביא לתחילת התקרבות מסוימת, שהביאה להריון. מאז הלידה, המצב כמובן רק התדרדר. הפעם האחרונה שהיה לנו סקס היה כשנוצרה ממנו הילדה, שזה למעלה משנתיים. אני אשה סקסית ומושכת ומתחילים איתי לא מעט. לאחרונה יצר איתי קשר גבר בהקשר רומנטי, שמחזר אחרי ומעוניין בקשר זוגי איתי. אני נמשכת אליו מאד, עד כדי אבדן חושים. אני לא רוצה לבגוד, אלא באופן כנה ומכבד למצוא פתרון. מבחינתי - גירושין, או טיפול זוגי מיני אינטנסיבי. הוא בעל טוב, אבא טוב, ויש לי איתו קשר מיוחד על אף כל הקשיים. אני ממש לא ששה לסיים את הקשר בחופזה.

אני מבקשת לשמוע מנסיונכם העשיר בטיפול בזוגות, האם יש סיכוי לטיפול, עם כל הקשיים. האם ניתן בכלל להחזיר משיכה מינית במקום שאיננו ולא היה כמעט? אני אובדת עצות. אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיכה מינית וזוגיות

הוספת תגובה

• התשובה בגוף הפנייה....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    27/03/2009

צר לי לקרוא את מצוקתך, אבל את כותבת שהתחלתם טיפול מיני שהראה שיש על מה לדבר והיה שיפור. יש מניעה לחזור לטיפול מיני זוגי?

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו