רק אני והפורנו שלי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק אני והפורנו שלי!
    תומר
    28/03/2009

שלום לחברי הפורום,
    שמי תומר, סטודנט, בחור נאה+, גבוה, חטוב (מתאמן וחי בקו הבריאות), אך לאחרונה התגברה אצלי הפרעה שתמיד ליוותה אותי בצורה מינורית, חוששני שהתמכרתי לפורנו.. לייתר דיוק אני מוצא בפורנו משהו יותר זול, מהיר, וזמין מאשר לצאת עם בחורה או לצאת פיק-אפ בר..
    זה התחיל מסתם משהו שהיה תמיד חלק מהמיניות שלי.. (כמו כל אדם נורמטיבי).. אך זה התגבר והפך לדחף שגורם לי להשתקע שעות מול המחשב/בבית, ולאחרונה הגיע למצב כבר שאני לא מתחיל עם בחורות ולא יוזם מהלכים עם נשים, אפילו שחלקן מושכות מאוד.. מהסיבה שאני מצאתי תחליף מלא בפורנוגרפיה לחיי המיניים (..בפרט שכיום יש אתרים של WEBCAMS ושידור ממש 'חי' של בחורות שאתה גם יכול לפלרטט איתן תוך כדי .. אני מוצא בזה תחליף ליציאה עם בחורה!)
    גם המצב הכלכלי משפיעה לרעה, ואף החריף את המצב כאשר אני מעדיף במקום 'לצאת ולבזבז כסף בברים' להישאר מול המחשב ולהיעזר בפנטזיות מיניות.
    חשוב לי להדגיש יש לי המון חברים ולא מעט ידידות ... אך עדיין בכל מה שקשור לזוגיות אני שומר לפורנו מקום של כבוד בחיי..
    אני מרגיש שזה הרס עצמי, זה מרוקן ממני כל תשוקה כלשהי למישהי, למרות שאני מודע אך איני יכול לשלוט בזה.. אני לא רוצה להתאמץ בשביל להכיר/לצאת/לשכב עם מישהי..
    חשוב לי להדגיש שההתמכרות הזאת התחדדה במיוחד שיצאתי עם בחורה ש'ייבשה' אותי מינית (לא שכבה איתי) ואז כל פעם אחרי שהיינו יוצאים הייתי מתמסר לפורנו הממכר... ומאז מצאתי בו תחליף נאמן וטוב

האם השתגעתי ?!?!
    אשמח לתשובתך דוקטור והאם אני זקוק לטיפול?!?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רק אני והפורנו שלי!

הוספת תגובה

• התמכרות לפורנו...

28/03/2009

אתה מתאר מצב של התמכרות לפורנו עם מודעות מליאה, אבל אני לא חושב שאתה באמת מאמין שפורנו מהווה תחליף לדבר האמיתי. כרגע זה מהווה עבורך תחליף נוח ואתה מתאר גם סיבות (זה יותר זול וזמין...), אבל בעצם פנייתך לפורום, אתה מבין שזה לא תחליף אמיתי.

פורנו יכול בהחלט לתפוס מקום מכובד ועצם השימוש בו אינו מצביע על המיומנות החברתית שלך. אך אם זה הופך להיות מקור הסיפוק המיני היחיד שלך ומגיע על חשבון דברים אחרים (עבודה, לימודים, בילויים) (ואתה מתאר ישיבה של שעות מול המחשב), ייתכן ואתה מכור, מה שמצריך טיפול. אתה לא משוגע. זו תופעה נפוצה מאוד מאז עידן האינטרנט, ויש טיפול בהתמכרות למין, כמו שיש טיפול בכל סוג של התמכרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר רפי, ושאלונת נוספת..

תומר
    29/03/2009

כיצד אני יכול לקבל טיפול מסוג של 'התמכרות למין'.... אחרי הכל הנושא הזה דיי מביך.. האם עליי לפנות לקופ"ח או שזה רק באופן פרטי?! ואם כן... (נדגיש שאני סטודנט)... לאיזה מטפל עליי לפנות?! פסיכולוג?! פסיכאטר?! סקסולוג?!
    ואגב ההתמכרות הזאת בד"כ מרתחשת בבית, שאני מחוץ לבית אני לא חושב על זה וזה לא מעסיק אותי.. (לא בעובדה ולא בלימודים!)

ושוב תודה רבה על התגובה המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גש לייעוץ ראשוני

16/04/2009

אני בכלל לא יודע אם מדובר בהתמכרות למין וזה יהיה שרלטני לאבחן זאת במדיום זה. גש לייעוץ ראשוני במרפאה ציבורית לטיפול מיני. יש כאלו בהן מחיר מיוחד לצעירים ולסטודנטים.

תעבור אבחון ראשוני ויינתן מענה לכל שאלותיך הרבות.

ב ה צ ל ח ה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר למצוא מרפאה כזו?

דניאל
    06/05/2010

שלום,
    קראתי את ההודעה של הבחור הקודם ואני חושב שיש לי בעיה דומה.
    איך אני יכול למצוא מרפאה כזאת שמטפלת בתחום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רשימת מרפאות ציבוריות

18/05/2010

באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו