חוסר חשק של אשתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק של אשתי
    Dag.Maluach
    30/03/2009

שלום, אשתי ואני נשואים קרוב לאחת עשרה שנה, אנחנו מקיימים יחסי מין בתדירות של פעם פעמים בשבוע , הבעיה היא שאשתי כלל לא נהנית מהיחסים וזה מאד משפיע כי היא עושה את זה רק על מנת לצאת לידי חובה בלבד מבחינתה חיבוק מול סרט יספיק לה , מעבר לזה כלום , ניסיתי הכל ע"מ להביא אותה לאורגזמה הלכנו ביחד לייעוץ לאחר שכנועים רבים וקשים (בלי חשק מצדה) אך זה לא עזר קניתי לה תכשירים, ויברטור , ספרים אבל הכל עומד שומם ,ניסיתי להיות אקטיבי , ומצד שני גם פסיבי ,ביקשתי שתלמד אותי כל מה שהיא רוצה , ואני אכן מוכן לעשות הכל על מנת שתחווה חויה מינית ותרצה בכך אבל היא מבחינתה לא עושה שום דבר אמיתי, זה גרם לנו ללא מעט משברים , היא לא מצליחה להכנס אלי ולהבין עד כמה קשה לי אני רוב הזמן יושב מהצד ומחכה ועוזר ותומך אבל מבחינתה היא לא עושה כמעט דבר, כל הספרים והתכשירים עומדים שנים ללא שימוש, רק אחרי שאנחנו מדברים היא נזכרת שהיא צריכה לעשות משהו אבל זה נגמר אחרי יום, מצידי קראתי כל מאמר ואני מוכן לעשות הכל אבל הכל ומנגד עצוב לי שדי נשבר לי , החיי נישואין האלה חשובים לי הצלחנו לבנות בית יפה של זוגיות ובנייה, אך הצד הזה פשוט בשפל והוא משפיע אלי מאד.אולי יש לך רעיון מה לעשות איך ניתן להתמודד עם זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק של אשתי

הוספת תגובה

• תגיד...דג מלוח...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    30/03/2009

יכול להיות שזה לא חוסר החשק של אישתך, אלא שזו היא?! זה החשק שלה ויש פערים בניכם?
    יש כיום מתן טסטוסטרון לנשים (וגברים) להעלות את החשק, אבל מה שחשוב הוא טיב היחסים בניכם!!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו