מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית זיקפהדודו יעקב21/12/2006
אני גבר מעל 55, לאחרונה עם רומן עם בחורה מרשימה ויפה מאד, לא הצלחתי בפעם הראשונה להגיע לזיקפה. הכל היה נעול. בדכ' מאונן ומקיים מעט יחסי מין עם אשתי. רוצה/וחשוב לי מאד להצליח ב"סיבוב שני" עם הבחורה , ואיני רוצה לפשל שוב.
א. למה זה קרה?
ב. מה עושים על מנת להיות בסדר בסבב הבא ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להעמיד אותו?!
21/12/2006לא ברור לי מה קורה לזקפתך, כאשר אתה עם אשתך או באוננות - האם שם הכל בסדר? האם הבעיה התרחשה רק כאשר היית עם מישהי מהצד?
אם אכן כך - הרי החלק בתת מודע שלך פועל מתוך רגשות אשם ולא נותן לאיבר להזדקף. למח שלך מצפון משלו והוא שונה משלך...
אם אתה רוצה לפעל בניגוד למצפון (וזו זכותך המליאה. זה בינך לבין עצמך), תוכל לנסות את אחת מהתרופות המזקיפות (ויאגרה, לויטרה, סיאליס). מרשם אצל רופא המשפחה.
אם הבעיה קיימת גם באוננות וגם עם אשתך - כדאי שתעשה בירור. יש מרפאות מצויינות לבריאות מינית בכל בית חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה שאתה מתאר נאמר :.....
ד``ר עידן מיליצ`ר22/12/2006על מה שאתה מתאר נאמר "הכלב הוא ידידו הנאמן של האדם....והזין הוא ידידה הנאמן של אישתו"
בתפיסה שלי, ואל תייחס לי שמרנות אנאכרוניסטית, אין לך בעיה כלשהי בתפקוד המיני. כנראה הקשר שלך עם זוגתך הוא כזה, שלמרות שאתה מקיים איתה יחסים לעיתים רחוקות, עדיין אתה מאוד קשור אליה. נכון שיש נטייה להכללה שאצל הגברים אין קשר בין הראש הקטן לראש הגדול. הכללה זו גורסת שלגברים, אין בעיה לקיים יחסי מין מחוץ למסגרת הנישואים. הכללה זו חוטאת לגברים רבים, אשר ללא ספק אתה ביניהם, אשר עם כל הרצון....זה לא הולך. גברים אלו בדרך כלל, אם כי לא בהכרח, הם אנשים רגישים, בעלי חוש אחריות ורגש רב לבת-זוגם ולמשפחתם. הם נושאים את זוגתם לכל מקום בליבם. לשמחתם ו/או לצערם, הם מתקשים לבגוד בה!. הנחה זו יכולה לבוא לידי ביטוי בשני אופנים: 1) או שלא ילך מחוץ לבית 2) או שלא ילך בבית. כל זאת כתוצאה מרגשות אשם!! לא שאני מצדד בנושא, אבל אינני ממפלג המוסר או ממשמרות הצניעות. נראה לי שכיום עדיין אין קשר לתרופות אותן אתה נוטל (יש זקפות לילה ויש זקפות באוננות) אלא יותר ובעיקר ללחץ בוא היית בכדי לתפקד ולהרשים את הבחורה!
יש אפשרות שתמשיך לנסות עם הבחורה ובסוף תצליח. יש אפשרות שתסתפק במה שיש ותוותר. יש אפשרות ליטול תרופות לזקפה ולנסות עם זה.
יש אפשרות שwhat you can, is what you get כלומר, להסתפק במה שיש. איבר מינך בעצם מבהיר לך את מקומך האמיתי. בעברית פשוטה:" הזין הוא המצפן של המצפון!!
בכל מקרה אשר תחליט....בהצלחה!
עידן מיליצ'ר
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)