מאז הלידה..לפני שנתיים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאז הלידה..לפני שנתיים...
    מיקי
    01/04/2009

שלום,

יש לי בעייה מינית מאז הלידה של בני מלפני שנתיים - לדעתי פסיכולוגית ואולי טיפה פיזית.
    לאחר הלידה אזור הנרתיק לא חזר לצורתו הקודמת - הבנתי שזה שכיח, התרחב ונרפה באופן מוזר.
    לאחר חוו"ד של שני גניקולוגים הבנתי שהבעיה לא ממש פיזית.
    אני ובעלי לא מקיימים יחסים כבר שנתיים, היו ניסיונות מעטים בתחילה לאחר 4 חודשים מהלידה, ללא הצלחה ועם אכזבה וייאוש מצידי ומצד בעלי.
    הבנתי שאני נורא מפחדת מחדירה שוב, ובכל פעם שמתבצע ניסיון עולה בי המחשבה על כך שתינוק עבר באותה תעלה ...ואני מייד נסגרת.

אנו ממש כבר חסרי תקווה בנוגע לעניין, הייתי אמורה להפגש עם דר' כהנא אך כלכלית אנו לא במצב שמאפשר פגישה בתשלום, אז בטלתי את התור.

אנא עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאז הלידה..לפני שנתיים...

הוספת תגובה

• למיקי

אנונימי
    03/04/2009

אז מה קרה תינוק עבר בכוס כל אוכלוסיית העולם עברה שם .הכוס רחב מדי לא חזר לקדמותו אחרי שנתיים? לכי לייעוץ יש פתרונות להצרת הכוס.למה בעלך צריך לסבול? רחמנא ליצלן.סדרי לו סטייל כוס צר.ובא לציון גואל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו