מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפה עזרה - רצוי מקצועית חחמעדיף שלא01/04/2009
מו 'ענים?
יש לי קטע מוזר שאני לא יכול לשכב עם מישהי כסטוץ, זה פשוט עושה לי רע בלב!
אני אוהב מין אבל עם חברה ולא מישהי רנדומלית מהרחוב
המחשבה שהיא "קלה" או מונח אחר וגמיש יותר "זורמת" פשוט מורידה לי את החשק (ככל הניראה)
ואפילו מכניסה אותי לסוג של דאון.. אני יכול לשקוע במחשבות שליליות למשך של כמה שעות
בגלל זה... שלא לדבר שהמשגל נסוג (יענו הייתי בפנים אחרי 2 3 דקות אני פשוט יוצא בלי לגמור וסוגר את העסק)..
ייתכן אפילו מצב (אני חושב לפחות) שגם אם אני ארצה לשכב עם מישהי או איזה חפוז בשירותים
והמחשבה הכוללת היא שהבחורה פשוט זולה(!) אני לא יכול..
אין לי בעיית אונות, שפיכה או משהו בסגנון..
מקור הסיפור הרע פה הוא פסיכולוגי.. אפשר להימנע מהרצף מחשבות הזה?
כדאי להימנע ממנו? (לטובת משגלים כאלו ואחרים עם בחורות מהרחוב?)
ובכלל ניתוח כללי של המצב.. אשמח לתגובה וכאלה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזר?
ד''ר חגית כהנא02/04/2009אני חושבת שההבנה שסטוצים הם לא בשבילך היא נורמלית לחלוטין
מי אמר שכולם חייבים להיות ולהנות בסטוצים?
חפש קשר אמיתי ואיכותי.
מה קורה בקשר אמיתי כשמגיעים למיטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנחמד מצידך
מעדיף שלא03/04/2009אהבתי באמת..
אבל קחי את זה כמצב של בחור בן 23 שכל החבר'ה מסביב לא מפסיקים עם "משגלים".
מצד אחד
אני נהנה בקשר רציני, (רק בקשר רציני) מצד שני, באה לי איזה "מולטי צ'וצ'ה (יענו שווה אש!)
ובא לה איזה סטוץ.. אני לא יכול, אני חצי נגעל מהרמה הנמוכה של הבחורה (לא יעזור אני חושב שבחורה שמזדיינת בשירותים של באר או פאב או מועדון או לא יודע מה.. פשוט סמרטוט!).
בקיצור השורה התחתונה היא שאני בסדר כן?..
כי פעם ראשונה שאתה שומע שאתה דפוק זה סאעמק!
פעם שניה זה אגרוף לפנים אבל פעם שלישית... יש מצב שאתה צריך לבדוק ת'עינין...
בכל מקרה.. השאלה היא :
יש סיבה לשנות את צורת החשיבה?!
כי אחרי הכל אני עדין חושב שעדיף להנות ממשהי שיש גם רמה שיכלית מעבר ל 90 60 90....
בשורה התחתונה : האם זה שונה עד סטיה.. שלא להנות מהמותרות שהדור שלנו "זוכה" להם לאור המצב הנוכחי של.. זנות ומין בכל מצב אפשרי...
כי חשוב לי להבהיר עד כמה אני סולד מהמצב של :
אישה : בא לי בולבול
גבר : טוב נו יאללה...
זה פשוט לא מובן לי למה לבזבז את עצמך כגבר (זרע שווה הרבה יותר ממה שישלמו לך עליו יא אהבל!) על גחמה של נערה שלא מבינה את עצמה כי היא פשוט קלת דעת...
אם כך פרופסור...
דעתך חשובה.. ונלקחת ברצינות ככל שניתן (!)...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר למיטה
מעדיף שלא03/04/2009שמתי לב שלאחר כל ה" מה אתה מזיין לי ת'מוח!"
לא עניתי על שאלתך..
כשיש קשר רציני השאיפה היחידה היא אל המיטה.. אני מקווה שגם מבחינתה כן.. חח
אני מאוד נהנה ממין אבל לא כדבר של סיפוק עצמי אלא יותר כהתניה של אהבה אל המושא האהבה שבדבר....
במילים אחרות אני אעדיף שלא לגמור אלא לשמוע את שותפתי נהנית ממהלך המשגל...
לא שהשיא אינו טוב לי.. פשוט מצאתי שההנה שלי במין היא שהצד יפה (הנשי) נהנה בו
יותר מאשר השפיכה..
(יענו אם הגמירה היא בערך 3 שניות גג 7 אם אתה לא יודע מה!.. לשמוע אותה גונחת איזה 20 30 דקות.. עושה לי את זה יותר.. אז אני נמשך עד הגמירה שלה.. ואחר כך מה לעשות כבר אין עם מי לדבר... חחחח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה דפוק
אנונימי03/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מדבר שטויות..לא בא להעליב אבל
גרגמל03/04/2009זה בהחלט שטויות אישה שמזדיינת איתך בתור סטוץ היא לא "זולה" זאת גישה דבילית על סקס שבאה מאנשים פרמיטיבים,פעם כשמישהו היה רוצה להתחתן אם מישהי הוא היה מחפש בתולה ומבקש אותה או קונה אותה יותר נכון מהוריה לא מתוך מחשבה שבתולות הן "טהורות" ויש להן "כבוד" כפי שנוהגים לחשוב אלה מפני שבתולות הן "יד ראשונה" ונשים שלא הן יד שניה או פחות
ולפי כך "זולות" (אגב מזכיר קצת קניה של רכב חדש לא?),אז חגית מוזר שאת ונשים אחרות בתור נשים תומכות בגישה המטופשת הזאת,בקיצור תזרוק את הגישה הזאת לפח! זה שטויות אם כל כך נשבר לך מנשים ש"נותנות" את עצמן(גם לי דיי נשבר...)אתה יכול לעשות כמו הבחור למעלה ולתת סקס לשם שינוי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובקשר לשאר הגישה שלך אתה דיי צודק
גרגמל03/04/2009באמת לא צריך להזדיין כל הזמן אם כל בחורה ולחשוב ש"לזיין" יעשה אותך "מגניב" זאת גם שטות שהתפתחה מהשטות השניה אישה "נותנת" נהיית "מושפלת" גבר "מקבל" נהיה "גבר גבר" זה בהחלט מגעיל ויש להוציא את זה מהחברה וצעד ראשון לקח זה מהראש קודם כל אבל יש תמיד לזכור ששתי הגישות המפגרות האלה הולכות יד ביד ויש להפסיק לתמוך בשניהם. בכל מיקרא אין בעיה אם סטוצים בלי קשר למה שאמרתי למעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב..
מעדיף שלא03/04/2009טוב אחי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)