התקן תוך רחמי ואורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקן תוך רחמי ואורגזמה
    שני
    09/08/2007

בחצי השנה האחרונה אני מתקשה להגיע לאורגזמה וגם שאני מצליחה - היא חלשה מבעבר ומאכזבת. ניסיתי לשחזר מה יכול היה לגרום למצב הזה, והשינוי היחיד שיכולתי לחשוב עליו היה התקנת התקן תוך רחמי (מירנה) שהביא להפסקת המחזור. האם יכול להיות קשר בין הדברים? יש לציין שאין ירידה בחשק (אולי אפילו להפך).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקן תוך רחמי ואורגזמה

הוספת תגובה

• המירנה הארורה

לי
    11/08/2007

המירנה אומנם המעיטה את הדימומים שלי אבל מאז שהתקנתי אותה כבר לא חזרתי להיות מה שהייתי ,ירידה בחשק המיני , השמנה . נפיחות אחרי שנתיים העפתי אותה אבל לא הצלחתי לחזור
    לעצמי. חבל יש היום טיפול מיוחד לדימומי יתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירנה

ד''ר חגית כהנא
    12/08/2007

בד"כ מירנה לא משפיעה על האורגזמה. יש נשים שהיא משפיעה אצלן על החשק המיני
    האם התקופה האחרונה היתה עם יותר מתח או עומסים מכרגיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן תקופה לחוצה

שני
    13/08/2007

אבל חוסר היכולת לגמור רק מחליץ יותר... מעבר להסבר הפסיכולוגי, האם יש פתרונות טכניים שבהם ניתן להיעזר - שמעתי על קרם טסטוסטרון למריחה חיצונית וכן על טיפול בזריקה להורדת והגדלת נקודת הג'י. אודה למידע על פרוצדורות אלה ואחרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו