מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח לגמור ביחסי מין.אנונימי05/04/2009
שלום, אני אסכם בקצרה.
הייתה לי חברה בערך לפני חצי שנה, קיימנו יחסי מין בערך 4-5 פעמים ואף פעם לא הצלחתי לגמור כשאנחנו שכבנו. את האמת איתה היה קשה, כי כאב לה היא הייתה בתולה והיחסי מין לא ממש היו זורמים לכן לא ממש נלחצתי. כשלא היה הולך, היא הייתה מאוננת לי וכך הייתי גומר.
בימים אלה יש לי חברה אחרת(לא בתולה), ולפני כמה ימים שכבנו בפעם הראשונה, ישנתי אצלה בלילה ושכבנו בלילה, איבר המין שלי עמד לי המון המון זמן, שכבנו בערך 3 שעות אבל לא הצלחתי לגמור.. לעומתי, היא גמרה פעמיים. אחרי נסיונות כושלים, גם איתה, גמרתי כשהיא מאוננת לי. הלכנו לישון יחד וקמנו בוקר אחרי, שוב שכבנו והפעם כאב לה קצת לכן היינו בתנוחה מוגבלת ואיבר המין שלי לא עמד במלואו... שוב לא הצלחתי לגמור כשאני בתוכה, ולכן עברנו לאוננות, וכך גמרתי.
יש לציין שגם עם החברה הקודמת וגם עם החברה הנוכחית שכבתי עם קונדום, DUREX רגיל או R3 גם כן, ועם החברה האחרונה לפני מספר ימים ניסיתי גם קונדום דק במיוחד , ששיפר את ההנאה אבל עדיין לא גמרתי.
עוד משהו שיש לציין שאני חושב שמפריע לי הוא שאני מביא ביד הרבה... משהו כמו ממוצע פעם ביומיים...
ועוד משהו לציין, עם החברה השניה, ששכבנו לפני כמה ימים, באותו יום ששכבנו הבאתי ביד כמה שעות לפני..
אני חושב שזה משפיע אבל אני לא יודע בוודאות לכן אני צריך עצתכם.
קראתי על משהו ששמו delayed ejaculation , שאומר שזה בעיה נפוצה אצל גברים... שיכולים לגמור מאוננות אך לא יכולים לגמור בחדירה.
אנא עזרו לי, לא ידוע לי על משהו משפחתי דומה לזה..
בתודה, אנונימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה גנבת לי את השם
אנונימי07/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסוף הצלחתי לגמור :)
אנונימי09/05/2009ועוד איזו גמירה, מילאתי חצי קונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו, הבעיה חלפה לפני הייעוץ...
10/05/2009מה שמצביע על הקשר ההדוק בין גוף לנפש.
ב ה נ א ה ! ! !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)