כאבים בעת קיום יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעת קיום יחסים
    יעל
    10/08/2007

שלום רב
    כאשר אני מקיימת יחסי מין עם בן זוגי לאחר הפסקה של יותר מכמה ימים, אני מתחילה להרגיש לאחר דקות ספורות צריבה בנרתיק, כמו שמרגישים כשלא מספיק רטוב, אולם אנו מוודאים במהלך המשחק המקדים כי רטוב שם מספיק. ניסיונות להשתמש בחומרי סיכה לא עזרו (היה צריך לעשות שימוש חוזר בהם כל 2 דקות).
    לעומת זאת בתקופות שבהן אנו מקיימים יחסים באופן תכוף (כל יום או יומיים) הצריבה מופיעה לאחר יותר ויותר זמן, ועוצמתה פוחתת.
    מה עלול לגרום לכך? מה ניתן לעשות על מנת שלא אצטרך להפסיק באמצע בגלל הכאב?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעת קיום יחסים

הוספת תגובה

• כאב ויחסי מין

אורית פס
    12/08/2007

במצב טבעי ובריא לא אמור להופיע שום כאב בעת קיום יחסי מין,ולכן הייתי ממליצה לך לפנות לגניקולוג\ית עם תלונה זו.
    כחומר סיכוך ניתן להשתמש גם בשמנים שפחות נוטים להתיבש ואז אין תחושה שצריך להוסיף חומר כל 2 דקות,ואם את מעדיפה מסככים על בסיס מים אז ניתן להעמיד כוס מים ולהוסיף מעט מים כאשר החמר "התייבש" ואז זה שוב רך ונעים.
    יש אפשרות שככל שעובר יותר זמן בין אקט מיני אחד למשנהו כך זה יותר "טראומטי" למקום והוא מגיב בצריבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים במגע מיני

ד''ר חגית כהנא
    12/08/2007

הרושם שמדובר בפטריה וכדאי לגשת לרופא/ת נשים.
    במצב רגיל אין שום סיבה להשתמש בחומרי סיכה. הגוף מיצר לחות מספקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו