טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב כאשר אני מקיימת יחסי מין עם בן זוגי לאחר הפסקה של יותר מכמה ימים, אני מתחילה להרגיש לאחר דקות ספורות צריבה בנרתיק, כמו שמרגישים כשלא מספיק רטוב, אולם אנו מוודאים במהלך המשחק המקדים כי רטוב שם מספיק. ניסיונות להשתמש בחומרי סיכה לא עזרו (היה צריך לעשות שימוש חוזר בהם כל 2 דקות). לעומת זאת בתקופות שבהן אנו מקיימים יחסים באופן תכוף (כל יום או יומיים) הצריבה מופיעה לאחר יותר ויותר זמן, ועוצמתה פוחתת. מה עלול לגרום לכך? מה ניתן לעשות על מנת שלא אצטרך להפסיק באמצע בגלל הכאב?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
במצב טבעי ובריא לא אמור להופיע שום כאב בעת קיום יחסי מין,ולכן הייתי ממליצה לך לפנות לגניקולוג\ית עם תלונה זו. כחומר סיכוך ניתן להשתמש גם בשמנים שפחות נוטים להתיבש ואז אין תחושה שצריך להוסיף חומר כל 2 דקות,ואם את מעדיפה מסככים על בסיס מים אז ניתן להעמיד כוס מים ולהוסיף מעט מים כאשר החמר "התייבש" ואז זה שוב רך ונעים. יש אפשרות שככל שעובר יותר זמן בין אקט מיני אחד למשנהו כך זה יותר "טראומטי" למקום והוא מגיב בצריבה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד