טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן 27 בריא. לפני שנה , היתה לי תק' שלא ממש עמד לי בזמן הסקס .
דיברתי עם הרופאת משפחה , שרשמה לי סיאליס 20 מ"ג . זה עשה פלאים , אבל אז נוצר לי הפחד שבלי זה , אני לא אצליח לתפקד . מאז , אני כל הזמן רוכש את הכדורים האלה בגלל אותו הפחד . אני כל הזמן עושה בדיקות יזומות שכאלה , לבדוק שהא אכן מתפקד ...אבל כשאני יודע שהולכת להיות לי פגישה ..אני ישר לוקח כדור . אני לא יודע ממש מה לעשות ,זה כמובן מאד יקר , פוגע בספונטאניות , לא בריא ..ומכניס אותי למצב רוח ממש רע . אודה להתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אינני אוהבת לבקר את חברי למקצוע אך אין ספק שרופאת המשפחה שלך גרמה להחמרת הבעיה המינית שלך. לדעתי אתה צריך ללכת לטיפול סקסולוגי בהקדם כדי להפטר מהסיאליס ומהחרדות הקשורות למין. גם טיפול יקר אך יחסוך לך כסף שנים רבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד