טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בנזוגי ואני מקיימים יחסי מין באופן סדיר למדי , בחודשים האחרונים הבחנתי כי לעיתים (לא תמיד) לאחר השפיכה , כאשר אני מנגבת את עצמי , ישנן עקבות של דם. לא ממש התייחסתי לזה בתחילה כי תמיד חשבתי שאני או לפני מחזור או אחרי. כאשר זה המשיך שאלתי את בן זוגי והוא אישר לי כי אין ספק שהדימום הוא ממני. שלשום קיימנו יחסי מין לאחר שבועיים בלי והכל היה בסדר גמור. היום שוב קיימנו יחסים ומיד כשגמר ויצא מתוכי הבחנתי כי אני טיפה מדממת. ממש כאילו איבדתי את בתוליי בזה הרגע. (אני לא בתולה כבר שנים, כמובן) לאחר שטיפה קלה הכל נעלם. אני מאוד מפחדת ולא יכולה לחכות עד לקביעת תור לגיניקולוג וכו' (מה שכמובן אעשה). האם תוכלו לעזור לי לבינתיים? למה זה קורה? תודה רבה מראש המודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד