צריכה עזרה דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחוף!
    עדי
    13/04/2009

שלום
    אני (בת 19 וחצי) וחבר שלי (בן 22) היינו ביחד חצי שנה, כל פעם שבאנו לקיים יחסי מין נתקלנו בקושי מסוים.
    במשחק המקדים הייתה לו זקפה אבל שנייה אחרי ששמנו את הקונדום הזקפה הייתה יורדת. (לטענתו זה לא קרה עם בנות אחרות).
    ניסינו הרבה פעמים וזה מאוד השפיע על הקשר שלנו עד כדי כך שנפרדנו בגלל זה.
    לאחר שבעה חודשים החלטנו לחזור ולנסות שוב.. אמרנו שיכול להיות שמיהרנו מידי ולא משכנו עוד את המשחק המקדים. ניסינו שוב ואחרי שבוע הגענו לאותו מצב.
    אחרי הרבה מחשבות ובדיקות החלטתי להתחיל לקחת גלולות, הבנתי שאם לוקחים אותן מהיום הראשון של המחזור ובצורה טובה ומדויקת, מותר לקיים יחסי מין לא מוגנים אחרי שבוע.
    אחרי שבוע מתחילת לקיחת הגלולות אני וחבר שלי ניסינו שוב והפעם בלי קונדום, בהתחלה הלך טוב אבל רק בתנוחה המיסיונרית, איך שניסינו להחליף תנוחה הזקפה ירדה.
    אני ממש אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות, לגשת לטיפול זוגי זה כרגע ניראה בלתי אפשרי מכיוון ששנינו חיילים ואין לנו שום דרך לממן את זה.
    אני ממש מודאגת שהדבר שוב ישפיע על הקשר שלנו, ייצור מתחים ויוביל לפרידה, שזה משהו שאני לא מעוניינת בו ומפחדת ממנו מאוד.
    אודה לך/ לכם על עזרתך/ עזרתכם.

בתודה מראש
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחוף!

הוספת תגובה

• טיפול מיני

ד''ר חגית כהנא
    16/04/2009

אתם בהחלט זקוקים לטיפול מיני - נראה שאתם קשורים מאד וחבל לוותר על קשר בגלל בעיה מסוג זו שאת מתארת - בהחלט יש לה פתרון
    אפשר להגיע לטיפול מיני כחיילים עם טופס 103
    למרפאות השונות בבתי החולים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו