חדירה לא מוצלחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדירה לא מוצלחת
    אוהד
    14/04/2009

שלום, אני הומו ויש לי בן זוג כבר 10 חודשים.
    בכל ה10 חודשים לא ביצענו חדירות ובזמן האחרון החלטנו לנסות.
    הבעיה היא שרציתי להיות אקטיבי ראשון מפני שאני בלי ניסיון בכלל והוא כבר עשה את זה כמה פעמים... אך כשניסינו, כל פעם שניסיתי להחדיר לו אז ירד לי (לא עמד לי)... ואז כשירדתי לו עמד לי שוב וניסינו שוב ואיך שבאתי להחדיר לו ירד לי שוב... חשוב לציין שאני בן 17 וחצי והוא בן 21 וחצי והמקרה המתואר קרה כבר 2 לילות...
    אני בדיכאון מיזה ולא יודע מה לעשות כבר... הבן זוג טוען שזה מהתרגשות אבל ניסינו הרבה פעמים בלילה וזה קרה כבר 2 לילות אז זה נראה לי מוזר קצת...
    אני מאוד רציתי ועדיין רוצה לקיים איתו יחסי מין ואחרי 10 חודשים של "זמן" שהבן זוג היה צריך כדי להיות פסיבי, אני פשוט מרגיש מושפל שזה פתאום נהרס בגללי עד שמה שכ"כ רציתי יכל לקרות...
    אני בן אדם מאוד מיני וחרמן, ועומד לי רוב היום... כלומר, עומד לי כשאני בביה"ס, עם משפחה, עם חברים, סתם בלילה, סתם בחדר וכו'. גם הבעיה הזו מאוד מתסכלת אותי ואולי זה קשור למקרה שסיפרתי. יש פתרון גם לזה??
    השאלה שלי היא ממה זה נובע ולמה זה קרה? והאם כדאי לקחת תרופה כלשהי לפני הפעמים הבאות? אשמח לשמוע על פיתרון, תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדירה לא מוצלחת

הוספת תגובה

• לאוהד

אורית פס
    19/04/2009

מאחר ויש לך זיקפות בכל מיני מצבים [למעט כשאתה רוצה לחדור ] אז ברור שלא מדובר בבעיה פיזיולוגית, אלה בקושי יותר רגשי \נפשי.
    לאחר 10 חודשי הימנעות מחדירה אתם כנראה צריכים יותר מיומיים כדי להצליח. אין לכם כלל מה לדאוג אך המשיכו "לתרגל " בסבלנות ובלי ציפיות יתר שגורמות לאכזבה.נראה שהעובדה שאתה חסר ניסיון משפיעה על הביצועים. וניסיון יצטבר עם הזמן.
    לדעתי אתה לא זקוק לשום תרופה אלה להרגעה עצמית ואורך רוח,גם שיחה פתוחה עם הפרטנר שלך וגישה תומכת מצידו יעזרו.אם לא יעזור פנו לייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו