סקס שקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס שקט
    רות
    19/03/2007

אני שקטה בדרך כלל במהלך סקס. אני לא מהבחורות האלו שמעירות את השכנים בצעקות, כי אני פשוט לא בן אדם כזה. אני מעדיפה את זה אינטימי שרק שני בני אדם יודעים...וגם אם אני נהנית מאוד אני לא פוצחת באנחות ובצעקות פורנוגרפיות. התחלתי לצאת עם גבר חדש ולו זה מאוד מפריע, הוא אומר שנראה תמיד שאני לא נהנית, אבל אני כן - פשוט בשקט. האם אני צריכה להשתנות? או שהבעיה אצלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס שקט

הוספת תגובה

• סקס שקט

ד''ר חגית כהנא
    19/03/2007

נחמד שאת מתחשבת בשכנים כל עוד אינך חשה צורך להשמיע רעשים ואינך משקיעה אנרגיה בהשתקתם תגובתך נורמלית וטיבעית
    אצל גברים רבים ההנאה ולעיתים גם הביטחון העצמי מבוססים על ההנאה שהם מנפיקים מבנות זוגם.
    אם הוא חשוב לך דאגי להסביר לו עד כמה את נהנית מהמגע ומיחסי המין איתו את יכולה לעשות זאת לפני תוך כדי ואחרי הסקס.
    אם הוא עדין מתעקש יתכן שיש לו אישיות שברירית או סתם צורך לשנות אותך.
    אז שיקלי את צעדיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא לא מתעקש

רות
    19/03/2007

הוא פשוט מאוכזב....נראה לו שאני קרה...ולא מביעה את התחושות שלי.
    אני יכולה להפיק רעשים, אבל אז אני מרגישה מזוייפת ומלאכותית כי ההנאה האמיתית שלי היא שקטה. מה עושים כשיש כזה פער בין שני בני זוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשורת

ד''ר חגית כהנא
    20/03/2007

כפי שאמרתי שתפי אותו בתחושותיך החיוביות כלפיו במיטה ומחוצה לה .
    שתפי אותו בכך שאינך רוצה לזייף את תחושותיך וכן שלכל אחד תגובות שונות.
    שוחחו גם על התיסכול שלו
    האם גם הוא משמיע קולות או שזה תפקידה הבלעדי של האישה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו