מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין וזוגיותאנה19/04/2009
שלום. אני וחבר שלי יוצאים כבר שלוש שנים. מצידי היצר המיני בינינו היה חזק רק בתקופת החיזורים. אחרי שהקשר נהיה חזק ועברנו לגור ביחד הסקס נשאר במקום ראשון רק אצלי. אני מרגישה שאני צריכה אותו לפחות כל יום ועדיף כמה פעמים ביום. אני מרגישה שאני רוצה את זה כשאני בבית, בעבודה, בים וכו. לעמת זאת חבר שלי לא חולה סקס. היו לנו תקופות שלא עשינו סקס תקופה של חודש, למרות שהלכנו לישון ביחד. לאחרונה נפרדנו והבנו שאנו אוהבים אחד את השני. חזרנו להיות ביחד. הוא רוצה להתחן והכל. התחלנו לדבר על הסקס בגלוי. הוא יודע שזאת בעיה, אך איננו יודעים איך לטפל בנושא. חוץ מזה שהוא לא צריך את זה הרבה כמוני, הוא גם מסתפק בסקס די שיגרתי ופשוט וגם למרות התדירות הנמוכה הוא לא מצליח לגמור בתוכי. בשביל להגיע לאורגזמה הוא זקוק לידיים שלי או לפה שלי. בגדול אין לי עם זה בעיה, אך כשזה קורה כל פעם זה מעצבן אותי- אני לא רוצה את זה ככה. אולי משהו לא בסדר איתי? למשל אני אומרת לו מה אני רוצה ואיך, אך אני מבינה שאני פוגעת בו ואני גם יודעת שאני לא עד הסוף גלויה איתו. אני כאילו מתביישת להגיד לו מה בדיוק אני רוצה, הרי שלוש שנים הוא הכיר בחור אחרת. אני כאילו לא מוצאת מילים נכונות. מה לעשות?? הוא בחור מקסים ואני רוצה להיות איתו כל החיים. אך אני רוצה גם להיות מסופקת מינית בלי שאצטרך לבגוד בו. כרגע זו היא האופציה היחידה. האם טיפול זוגי מיני יכול לעזור לנו????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין וזיגיות- המשך..
אנה19/04/2009המשך..שכחתי לציין- שנינו בני שלושים ובדרך כלל בריאים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)