מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסכולדנית12/08/2007
שלום למטפלים במערכת !
מזה כחודש אני יוצאת עם מישהו וזה רציני
אנחנו מתראים מידי יום ושוכבים כל יום כמה שעות
ומאוהבים אחד בשנייה .הוא מנסה לענג אותי בכל דרך אפשרית ואני לחוצה נורא עד כדי כך שלראשונה זייפתי אורגזמה בחיי ורק מתוך פחד ובכדי לרצות אותו,אני לא מצליחה לגמור בעת קיום היחסים וממש כיף לי לשכב איתו .הוא משקיע שעות ומענג אותי כפי שאני אוהבת אבל עדיין אני מרגישה אי נעימות וחוסר רוגע והמיקוד שלי הוא לא בהנאה אלא בו ואין לי מושג למה.
זה ממש עצוב לי ,אחכ אני נכנסת לאמבטיה וגומרת לבד בשקט ובוכה
בבקשה תנו לי עיצה
תודה ביי ,האבירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסכול
ד''ר חגית כהנא13/08/2007למה את לחוצה?
יש לך בן זוג משקיען מה מלחיץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסכול
האבירה13/08/2007הוא משקיען ואף לא מלחיץ אותי
אבל המיקוד שלי הוא ב"איך אני מנסה לרצות אותו וחושבת על ההנאה שלו
והדפוסים שיש לי בראש הם קצת מעוותים ולא נותנים לי להתמקד בהנאה
דפוסים כמו :אם האורגזמה תיקח הרבה זמן אז ישעמם לו ,וכדאי שתהיה לי אורגזמה מהר
כדי להתחשב בו ,ואז אני לא רגועה ואני מתחילה לחשב את הזמן שזה לוקח
וזה מונע ממני רגיעה מוחלטת והוא ממשיך לנסות וזה יותר מלחיץ אותי אז התחלתי לזייף לראשונה בחיי כי אף גבר לא רצה לענג אותי כל כך כמוהו ואני לא מגלה לו איך אני מרגישה
וממשיכה לקבל את הדרך שלו מבלי להתענג גם איך שאני אוהבת (סוג של ביטול עצמי)
ברצוני לומר שיש לי חרדת נטישה ואני מתמודת איתה יפה והיא לא כזאת נוראית כבעבר
ולכן כל המיקוד בבן הזוג ולא בי וזה סוג של הקרבה וביטול עצמי ,
תודה על עזרכתם ותשומת הלב זה נורא נורא חשוב לי ,
האבירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.תסכול
האבירה14/08/2007.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)