"סוחבים" בעיות זיקפה במשך שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "סוחבים" בעיות זיקפה במשך שנתיים
    נירית
    23/12/2006

שלום
    אני וחבר שלי יוצאים כמעט שנתיים.
    במשך כל זמן זה יש לחבר שלי בעיות זיקפה.
    לאחר בדיקות מרובות נאמר לנו שבעייה הוא ברובד הפסיכולוגי
    הוא התחיל טיפול פסיכולוגי אבל הפסיק אותו באמצע בטענה שהוא לא מתקדם לשום מקום ושהוא מרגיש שיש לו כבר את הכלים לפתרון הבעייה - אך המציאות מראה אחרת.
    אנחנו נמצאים היום בבעייה רצינית, אינני יודעת מה לעשות, האם אי פעם הוא יצליח לפתור את הבעייה, האם יש טעם עוד לחכות או שכדאי לסיים את הקשר הזה (עלו בי מחשבות שיכול להיות שאנחנו לא מתאימים ולכן יש בעייה בסקס, לציין, שבקשר הקודם שהיה לחבר שלי הוא לא נתקבל בבעייה זו).
    מה הייתם ממליצים לי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה עם פנייה לטיפול סקסולוגי?!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    23/12/2006

שאת חלק ממנו?!
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היינו

נירית
    26/12/2006

היינו שנינו אצל סקסולוגית, אבל שנינו הבנו שהיא באה לעשות רק לי "נו נו נו", בטענה שאני לוחצת ומצפה ממנו ליותר מידי, אח"כ הוא פנה לטיפול אצל פסיכולוג קליני, שגם את זה הוא הפסיק.
    לעיתים עולות בי מחשבות שאולי הוא בכלל נמשך לגברים, למרות שהיתה לו חברה לפני במשך שלוש שנים והוא אומר שמעולם לא קרה לו דבר כזה. גם הפסיכולוג אומר שיש לו את כל התסמינים של חרדת ביצוע. אגב הוא היה גם בכמה שיחות אצל הסקסולוגית איריס בראון שגם אמרה שהוא סובל מחדרת ביצוע והפנתה אותו לפסיכולוג הקליני.
    הפחד הגדול שלי הוא שאני אגלה שהוא הומו.
    בגדול אני מאמינה שלכל בעייה יש פתרון.
    אבל כמה זמן אני יכולה להמתין???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אני קובע...

עידן מיליצ'ר
    27/12/2006

כמה זמן את עוד יכולה להמתין. מה שכן אני יכול להציע....ועושה את זה בפה מלא, הוא שתפנו יחד ו/או שיפנה למרפאה לטיפול מיני בבי"ח הקרוב למקום מגוריכם. ללא קשר למקור הקושי, יש מה לעשות!. שנתיים "לסחוב" בעיה כ"כ מטרידה זה לא לעיניין ...ואני לא עושה לכם נו נו נו :-)
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו