חוסר רצון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר רצון
    B
    13/08/2007

יש לי בעיה לדעתי חמורה ואני לא יודעת מה לעשות איתה. אין לי חשק ואפילו לא הקטן שבחשקים לקיים יחסי מין עם בן זוגי. ניסיתי די הכל, אך ללא הצלחה.
    הייתי רוצה לדעת למי לפנות ואיפה ובאמת הייתי רוצה תשובה לבעיה שלי כי אני דיי סובלת מזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר רצון

הוספת תגובה

• חוסר חשק

ד''ר חגית כהנא
    13/08/2007

איך היחסים עם בן הזוג שלך
    האם את לוקחת תרופות
    האם את נוטלת גלולות
    האם היו תקופות של יותר חשק
    בני כמה אתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה שלי דומה לשלך רק שלי נוסף ..

אליאנה
    14/08/2007

קראתי את הבעיה שלך ורציתי לאמר שאת לא לבד הבעיה שלי דומה לשלך רק שלי בחודשים האחרונים נוסף מאהב,
    אני נשואה 11 שנים והיחסים עם בעלי לא משהו הוא אוהב מאוד אבל אני לא ואני לא מרגישה אליו תשוקה ואין לי חשק להיות בקרבתו כלל אפילו שלא יגע בי אנחנו מדברים רגיל ומנהלים חיים תקינים רק כשמגיעים למיטה אני מחפשת דרכים להתחמק, לפני כמה חודשים התפתח אצלי רגש לגבר אחר ואני אוהבת אותו מאוד רע לי עם זה ואני מרגישה כל יום שאני עושה מעשה נורא אבל מתרגשת ממנו מאוד מאוד אוהבת להיות בקרבתו וכמהה למגע שלו רק שכאן לא בדיוק התפטרתי מהבעיה שלי כי אני לא מגיעה לאורגזמה גם איתו אני מגורה ממנו במחשבות ובקרבתו אבל כשמגיעים לסקס הכל נעלם אני בטוחה שהוא מרגיש שאני לא גומרת למרות שלא אומר לי כלום לעומת זאת הוא גומר פעם אחרי פעם ונהנה מאוד אנחנו בגיל ה-32+ והמאהב שלי בן 40+ אנא נסי לעזור לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו