טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי בעיה לדעתי חמורה ואני לא יודעת מה לעשות איתה. אין לי חשק ואפילו לא הקטן שבחשקים לקיים יחסי מין עם בן זוגי. ניסיתי די הכל, אך ללא הצלחה. הייתי רוצה לדעת למי לפנות ואיפה ובאמת הייתי רוצה תשובה לבעיה שלי כי אני דיי סובלת מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קראתי את הבעיה שלך ורציתי לאמר שאת לא לבד הבעיה שלי דומה לשלך רק שלי בחודשים האחרונים נוסף מאהב, אני נשואה 11 שנים והיחסים עם בעלי לא משהו הוא אוהב מאוד אבל אני לא ואני לא מרגישה אליו תשוקה ואין לי חשק להיות בקרבתו כלל אפילו שלא יגע בי אנחנו מדברים רגיל ומנהלים חיים תקינים רק כשמגיעים למיטה אני מחפשת דרכים להתחמק, לפני כמה חודשים התפתח אצלי רגש לגבר אחר ואני אוהבת אותו מאוד רע לי עם זה ואני מרגישה כל יום שאני עושה מעשה נורא אבל מתרגשת ממנו מאוד מאוד אוהבת להיות בקרבתו וכמהה למגע שלו רק שכאן לא בדיוק התפטרתי מהבעיה שלי כי אני לא מגיעה לאורגזמה גם איתו אני מגורה ממנו במחשבות ובקרבתו אבל כשמגיעים לסקס הכל נעלם אני בטוחה שהוא מרגיש שאני לא גומרת למרות שלא אומר לי כלום לעומת זאת הוא גומר פעם אחרי פעם ונהנה מאוד אנחנו בגיל ה-32+ והמאהב שלי בן 40+ אנא נסי לעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד