טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן זוגי ואני מאוד נהנים במיטה והסקס שלנו נפלא. הוא מגרה אותי מאוד ואני נהנית מכל הריטואל וגם נהנית מאוד מהחדירה עצמה (לא הצלחתי עדיין לחוות אורגאזמה וגינאלית (ע"י נקודת הג'י) בתקופה האחרונה אני מתקשה להגיע לאורגזמה. אני צריכה גירוי אינטנסיבי נקודתי של הקליטוריס, זה לוקח זמן וזה מלחיץ אותי. ולעיתים אני נוטה לוותר (בעיקר שכל היתר כל כך מענג אותי). אני מצליחה להגיע לאורגזמה יחסית מהר יותר כאשר אני מאוננת במקלחת בעזרת זרם מים. מה לעשות?. אציין גם שזה התחיל עוד לפני שהכרתי את בן זוגי הנוכחי. מצפפה לתגובתכם. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד