מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לעידן מיליצ'רגלית24/04/2009
שלום.
אני נשואה ב"ה כבר כ-8 שנים (עד 120...:)).
מראש אני מתנצלת על אי-הסדר בדברים, אני פשוט שופכת...
עוד כשהיינו חברים (בזמן בו הייתי נראית כמו דוגמנית; 1.76, רזה, בטן שטוחה ומעוצבת, חזה יפה, פנים יפות, באמת...) הוא לא היה מראה "חרמנות" (סליחה על הביטוי) יתרה... (אמנם שמרנו על הבתולין שלי עד לחתונה, אבל בהחלט השתעשנו גם ללא חדירה, ומיותר לציין שהוא הגבר היחיד שהגעתי איתו למצבים אינטימיים). אני אישה מאוד מינית, אוהבת מין ובהחלט לא מתביישת בכך.
אז כשהיינו חברים והיינו צופים ביחד בטלוויזיה שמול המיטה, הייתי יכולה לגווע לליטוף ממנו, אבל הוא היה, ועודנו, מסוגל, לבהות במסך עד להירדמות. ואני זוכרת שזה היה מתסכל אותי.
לרוב, מאז ומתמיד, אני הייתי היוזמת, דבר אשר היה לי קשה איתו בהתחלה מבחינה פסיכולוגית.
אני לעומתו, גם כשהוא לא היה משהו, גם ברגעים שבהם לא הרגשתי אליו משיכה, לא משנה מה... תמיד העליתי לו את הבטחון ונתתי לו להרגיש שהוא הגבר הכי סקסי בעולם והמאהב הכי נפלא.
בזמן קיום יחסים, הוא מאוד מיני, אני לא מתביישת לומר לו מה מגרה אותי, והוא בהחלט משתף פעולה.
לעומת זאת, אני הרגשתי המון פעמים, ירידה בבטחון העצמי ובנשיות, הן בגלל חוסר היוזמה שלו, הן בגלל שהוא אף פעם לא נהג לומר לי כמה אני "מחרמנת" (שוב סליחה) אותו. (ואני שוב מזכירה, אני בהחלט מסובבת אחריי הרבה מבטים...), אחרי קיום יחסים אני אשבח, והוא לא יגיב, אא"כ אני אשאל אותו איך היה... הוא לא מראה רכושנות, או קנאה נורמאלית. גם אם היו מתחילים איתי בנוכחותו, הוא לא היה מתערב...
היו מצבים בהם היה מסוגל לייבש אותי אפילו 1/2 שנה... בטענה, שאם הערתי לו בבוקר על משהו, הוא כבר מסורס לשבוע....
אם לא הייתי יודעת אחרת, הייתי בטוחה שהוא בוגד... אבל אני יודעת בוודאות שלא.
בדר"כ כשהוא מענג אותי למטה עם האצבעות שלו, איבר מינו זקוק להתעוררות מחודשת לאחר-מכן, זה לא מגרה אותו, ואפילו קרה שהוא נרדם תוך כדי... (ממש בכיתי אח"כ).
וכעת, לנושא החדש שעל הפרק: אף פעם הוא לא קיים בי מין אוראלי (אני כן עשיתי לו), כי חשבנו שזה אסור עפ"י ההלכה (לא, אנחנו לא דתיים, אבל בהחלט מסורתיים). ולאחרונה, כשהתברר לי שזה מותר, והעליתי את הנושא בפניו, הוא ממש נלחץ, וזה הגיע לוויכוח עם צעקות. תבין, אני עצמי לא בטוחה שאני מסוגלת לכך, אבל אפילו היפותטית, להגיע לרמה של צעקות בעקבות דיבור היפותטי על חיי המין שלנו??? הייתי בשוק!!! ומיותר לציין שגם מאוד פגועה.
בעברו, הוא לא בתול, הוא קיים יחסי מין חד פעמיים כשהיה באונ', עם משהי, שגאלה אותו מבתוליו. לדבריו, הוא ביצע בה מין אוראלי, ולאחר שסיים ונכנס לתוכה, הוא גמר תוך שנייה... מצד שני, לא מזמן ראיתי סרט פורנו שהוריד למחשב ושכח למחוק בו ממש מראים את איבר מינה של האישה פעור לרווחה בזמן שהיא מקבלת... התחלתי לבכות כשראיתי את זה על המסך... עם נשים אחרות, הן מציאותיות והנן וירטואליות, ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה... (סליחה על המגילה)
גלית24/04/2009הוא מגיע למצבים יותר אינטימיים מאשר עם אשתו.
לא יודעת, באמת שאין בי שום דבר רע, להיפך! קשה לי להבין... ברור לי שהוא לא א-מיני, אם הוא נכנס לאתרי פורנו. אני יודעת בוודאות שהוא לא בוגד. אני יודעת שהוא אוהב ואין מצב שהוא ישקול גירושין. ואני גם יודעת, שבדרכו שלו, הוא אכן נמשך אליי.
כנראה הפער המיני בינינו עצום! שתבין, אני מחפשת כל פעם דרכים חדשות לענג אותו... קוראת מאמרים על איך גברים אוהבים את זה וכו'. באמת חשוב לי להשקיע...
מבחינה זוגית, הוא עקרב ואני אריה. הוא לא מסוגל לתת לי במה להעצים אותי. אם אני רק אדבר על משהו שקשור אליי הוא מיד יהפוך אותו לנושא השיחה - זה פשוט נורא!
חומרית, הוא לא מחסיר ממני דבר... נפשית, הוא לא פרטנר וזה קשה לי.
מה עושים?
איך זה נשמע לך כל העניין של המין האוראלי, וזה שהוא לא מגורה מכך שהוא עושה לי עם האצבעות, עד לכדי מצב של הירדמות באמצע... ממש מביך.
תודה ושבת שלום
גלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגת עליי :-(
שלומית30/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלית
יוליאנה02/05/2009את מערבבת כמה נוסעים, תתמקדי יותר בדחופים מתוכם, ואחר כך תקבלי תגובה .
אי אפשר להבין מכל המגילה שלך במה להתמקד ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית שלום, צר לי לקרוא את מצוקתך...
ד``ר עידן מיליצ`ר01/05/2009
אכן לא קל לחיות שנים רבות ללא תחושה של תשוקה וללא מיצוי של מיניות איכותית, כפי שאכן את ראויה לה!
דוחה אותי או בא לי?....מין אוראלי !!
עם כל העונג, ואני מסכים בפה מלא שיש המון עונג במתן מין אוראלי, יש לתת הדעת על הקושי של גברים ( לא כולם) לרדת בשיפולי הבטן אל האיבר המוצנע והמוסתר ו"לכבוש" את היעד הנכסף. ראשית, חשוב לדעת שרוב הנשים נהנות ממגע אוראלי בדגדגן ולא בנרתיק עצמו. יש לא מעט נשים אשר מתקשות לקבל מין אוראלי בגלל שהן מרגישות לא נקיות. בד"כ רוב הנשים לא נעתרות למין אוראלי אם אינן נקיות. ניתן לעשות מקלחת יחד ואז לגשת לפלפולי הלשון.
ולגבי מה עושים? חשוב שתהיה בתנוחה נוחה לך על מנת שלא תצטרך לפנות לאורתופד עם נקע בצוואר ביום שאחרי.
כפי שכבר הזכרתי, חשוב שלא לגשת ישר לדגדגן. יש לנו בגוף אזורים ארוגניים נוספים אשר מגיבים בהנאה למגע הלשון המרקדת עליהם. אפשר להתחיל בבטן, לעבור לירכיים , ולאט להגיע לאיבר המין עצמו. כך תוכל להתרגל באופן הדרגתי ולא להרגיש דחייה.
כמו כן ניתן להשתמש בכל מיני דברים כדי להקל על הפעולה.... דברים כגון: אפשר לקחת מעט גלידה בפה דבר הסותר את התחושה הלא נעימה שעלולה להיווצר בזמן מתן מין אוראלי. משקה כזה או אחר, סוכריות מנטה...שמעתי שעושות פלאים...אין מחקר על זה. שוקולד עם פצפוצים, קרח (אשר ניתן להחדרה אל תוך הנרתיק) וכו' יכולים להקל על תחילת מתן המגע ולחשוף באופן לא מאיים את נותן/ת המגע האוראלי לחוויה עד שתוכל להיעשות ללא קושי.
בטח יש הרבה קוראים שרוצים לתת לך טיפים משלהם באשר איך לעשות את זה נכון. מבחינה מקצועית, אין דבר אחד שהוא נכון!, במתן מין אוראלי לנשים. הדבר הנכון הוא להשתמש בלשון ובשפתיים ולכוון למקור ההנאה שהוא אצל רוב הנשים הדגדגן. משם אפשר לגוון ולשנות מהירות ולחץ בהנעת הלשון וכשתעשה את ה"עבודה" כמו שצריך ויהיה לה נעים אתם תדע על פי תגובותיה הגופניות והוורבליות. החשוב מכל הוא לשוחח עםבן זוגך ולחשוב יחד מה אתם יכולים לעשות על מנת לענג אותך.
אפשר להתייחס למצבכ....זה מה שיש ועם זה את צריכה לחיות. או לא לוותר ולהנחות את בן זוגך לפי מה שכתבתי, ןלאט לאט להגיע למיניות פתוחה ,בריאה, ומלאה יותר.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)