טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שאלתי בקשר לאוננות אני עושה ביד כמעט כל יום פעם או פעמיים ביום וגומר בכל הפעמים ולפעמים זה אפילו יותר מפעמיים ביום. רציתי לדעת אם זה בסדר מבחינה רפואית? ואם זה יכול לפגוע לי באיכות הזרע? ואם זה יכול להשפיע לי בעתיד כשאני ירצה להכניס אישה להריון, על הילד (מומים או ילד אם פיגור או כל דבר אחר) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תכיפות האוננות שלך איננה חריגה כלל ואין לך מה לדאוג. אינני יודעת בן כמה אתה ,וככל שאתה צעיר יותר סביר שהדחף המיני שלך יותר גבוה והאוננות יותר תכופה כאשר שיא האונות הגברית הוא סביב גיל 18-20 אז נערים יכולים לחוש צורך לאונן גם 8 פעמים ביום . אוננות לא תפגע לך באיכות הזרע ולא תשפיע כלל על ילדיך לעתיד, עפ"י התפיסה הסינית שפיכת זרע גורמת לאיבוד כוח החיים [הצ'י ],וניתן בסדנאות שונות ללמוד ולתרגל הנאה מינית ללא שפיכה אך במערב נתפסת האוננות כבריאה ומסייעת לפורקן ממתחי היום יום. כל עוד האוננות איננה כפייתית ולא פוגעת בתפקודי החיים האחרים אתה יכול להנות בכיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד