מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי אוננותרועי13/08/2007
מאז שאני מכיר את עצמי, אני לא מאונן.
ניסיתי אולי פעם או פעמיים בגיל ההתבגרות אבל זה בקושי גרם לזיקפה ובטח שלא לגמירה.
מאז, הגעתי למסקנה שזה פשוט לא עושה לי את זה ולא ניסיתי שוב.
אני בן 22, וחשוב לציין שאין לי שום חשש או פחד מאוננות (ידוע לי שזה לגמרי לגיטימי ובסדר).
לגבי סקס, הבעיה היחידה שלי היא שפיכה מוקדמת (יכול להיות שזה קשור?).
כמו כן, אני מתעניין בסקס הרבה פחות מהגבר הממוצע (האינדיקציה היא שיחות עם גברים אחרים כמובן), והחשק לסקס בא לי רק במגע ישיר (אני לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה שהיתה לי זיקפה שלא ממגע שמכוון לסקס).
ההרגשה הכללית היא, שאני יכול לחיות את שארית חיי בלי סקס ועדיין להיות בסדר גמור (למרות שאני כן נהנה מסקס).
מכל מה שאמרתי, מה שהכי מעניין אותי זה עניין האוננות כי כשאני מספר על זה לאנשים, הם פשוט לא מאמינים לי מרוב שזה נשמע להם מופרך, והייתי שמח לדעת מה יש לניסיון שלכם להגיד.
האם זה באמת כל כך נדיר שגבר לא יאונן? ועוד סתם כך בלי סיבה מיוחדת?
יכול להיות שמדובר בבעיה פיזיולוגית אחרי הכל? חוסר בטסטוסטרון אולי? למרות שעד כמה שידוע לי, אין לי את הסימפטומים לחוסר שכזה (עייפות, אדישות וכו').
אשמח לכל מענה מצידכם
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כולם אוכלים גלידה..
ד``ר עידן מיליצ`ר13/08/2007לא כולם הולכים לים ולא כולם מאוננים!. ניסית, זה לא בשבילך...זה בסדר. גם אם עוד 10 שנים תחשוב אחרת וכן תאונן...זה גם בסדר!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)