אי אוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי אוננות
    רועי
    13/08/2007

מאז שאני מכיר את עצמי, אני לא מאונן.
    ניסיתי אולי פעם או פעמיים בגיל ההתבגרות אבל זה בקושי גרם לזיקפה ובטח שלא לגמירה.
    מאז, הגעתי למסקנה שזה פשוט לא עושה לי את זה ולא ניסיתי שוב.
    אני בן 22, וחשוב לציין שאין לי שום חשש או פחד מאוננות (ידוע לי שזה לגמרי לגיטימי ובסדר).
    לגבי סקס, הבעיה היחידה שלי היא שפיכה מוקדמת (יכול להיות שזה קשור?).
    כמו כן, אני מתעניין בסקס הרבה פחות מהגבר הממוצע (האינדיקציה היא שיחות עם גברים אחרים כמובן), והחשק לסקס בא לי רק במגע ישיר (אני לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה שהיתה לי זיקפה שלא ממגע שמכוון לסקס).
    ההרגשה הכללית היא, שאני יכול לחיות את שארית חיי בלי סקס ועדיין להיות בסדר גמור (למרות שאני כן נהנה מסקס).

מכל מה שאמרתי, מה שהכי מעניין אותי זה עניין האוננות כי כשאני מספר על זה לאנשים, הם פשוט לא מאמינים לי מרוב שזה נשמע להם מופרך, והייתי שמח לדעת מה יש לניסיון שלכם להגיד.
    האם זה באמת כל כך נדיר שגבר לא יאונן? ועוד סתם כך בלי סיבה מיוחדת?
    יכול להיות שמדובר בבעיה פיזיולוגית אחרי הכל? חוסר בטסטוסטרון אולי? למרות שעד כמה שידוע לי, אין לי את הסימפטומים לחוסר שכזה (עייפות, אדישות וכו').

אשמח לכל מענה מצידכם
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי אוננות

הוספת תגובה

• לא כולם אוכלים גלידה..

ד``ר עידן מיליצ`ר
    13/08/2007

לא כולם הולכים לים ולא כולם מאוננים!. ניסית, זה לא בשבילך...זה בסדר. גם אם עוד 10 שנים תחשוב אחרת וכן תאונן...זה גם בסדר!
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו