מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס מהירמאיה25/04/2009
אני ובן זוגי בתחילת הקשר (כחודש וחצי).
הבעיה היא שלאחר כ-5 דק' שהוא חודר הוא גומר ואני אפילו לא מספיקה בעצמי להגיע לסיפוק וכך נגמר הסקס שלנו.
ביקשתי ממני שיגלה יותר אמפטיה אליי וחשיבות וישתדל להתאפק קצת ולא לגמור אחרי 5 דק' של חדירה כדי שאני אוכל לגמור לפניו וגם להינות מהסקס ולא להרגיש כמו בובה מחנות פליי בוי או כמו "כלי" בידיו. הוא טוען שאיננו יכול לשלוט בזה ואיננו יכול להתאפק.
זה גם גורם לי בכל פעם לבוא אליו בטענות שלא אכפת לו ממני ולא אכפת לו שאני לא מגיעה לסיפוק מיני. הוא מצידו טוען כי "בפעם הבאה יהיה בסדר" ומה שקורה היא שבפעם השניה הוא באמת נותן לי להגיע לגמירה אבל אחרי כפחות מדקה הוא גומר ובזה נגמרת ההנאה המינית. כלומר סקס ב-5 דק' וזהו. אין החלפת תנוחות, ההנאה ממנו.. כלום.
ראוי לציין, שבפעם הראשונה שקיימנו יחסי מין הוא אמר לי שהוא לא אוהב לדבר על זה ואני כעסתי שאיננו מספיק פתוח איתי.
שאלתי היא כיצד לנהוג? כי כפי שכבר ראיתי עד כה לגעור בו לא פותר לי את הבעיה.
אני מרגישה חסרת אונים כי מעולם לא קרה לי דבר כזה, כל הגברים שיצאתי איתם בעבר התחשבו והתאפקו אפילו חצי שעה.
האם זה הגיוני שהוא לא יכול להתאפק באמת או שזה סתם אגואיסטיות מצידו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לך
אלעד25/04/2009אני יכול להבין את התסכול שלך , ואני איפהשהו יכול להבין למה הוא לא רוצה לדבר אתך על זה .
זו נק' רגישה מאד , אצל הגברים , כשהם יודעים שהם לא מצליחים לספק את הבת זוג .
כנראה שהוא לא רוצה לדבר אתך , כי זה משהו שנגר אצלו כבר די הרבה זמן , אולי מחוסר נסיון , וקשה לי להאמין שהוא יעשה את זה מאגואיסטיות , אחרי הכל ... כולנו אוהבים סקס ורוצים שזה יימשך כמה שיותר .
אני לא חושב שאם את גוערת בו , זה מה שיביא לפתרון הבעיה, אלא להיפך , את רק מחמירה .
במקום זה , את צריכה לעודד אותו יותר ויותר שיתחיל לעבוד על העניין הזה של שליטה ,
ואם הוא רואה שזה לא משתפר , שיילך לייעוץ אצל סקסולוג , שייתן לו שיטות .
אני יכול להמליץ לו על שיטה או שתיים שלי , איך לשלוט בגמירה -
1- לפני שהוא מרגיש שהוא גומר , שיפסיק לכמה שניות , אבל שלא יוציא את החבר שלו ממך , יינשום ויינשוף עמוק מאד , איזה 3 ארבע או אפילו 5 פעמים , עד שהוא מרגיש שהוא נרגע , והתחושה של " אני הולך לגמור " עוברת , ואז יחזור שוב לבצע את אקט הפמפום.
במידה ואת יושבת עליו , את זו ששולטת בעניינים , ואת צריכה לעודד אותו להגיד לך , מתי הוא עומד לגמור , ואת זו שצריכה להפסיק , לתת לו את הזמן להרגע ואז לחזור .
2-כשהוא מרגיש שהוא עומד לגמור , אבל לא בשניה האחרונה , אלא לפני כן , שייעשה שריר מאד חזק ברגל , ולא להרפות גם , למשך כמה שניות , ואז לחזור שוב להליך הפמפום .
ושוב , אם את זו שלמעלה , תגידי לו שיודיע לך , את מפסיקה , הוא מכווץ , ואז אתם ממשיכים .
בכל מקרה , הכי חשוב , זה לעודד אותו ולא לצעוק , כי גם ככה הוא מרגיש מושפל כרגע .
תחזרי עם מסקנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
מאיה25/04/2009ראשית, תודה רבה על העזרה.
שנית, אני חוששת שאם אציע לו אחת מהצעותייך הוא יבין שיתייעצתי עם אדם מנוסה ויותר ילחץ מכך כי יחשוב שמדובר אולי בבן משפחה ואז ירגיש שאיננו יכול לסמוך עליי.
שאלתי היא כיצד להציע לו זאת בלי לגרום לו לחששות?
כיצד לגרום לו להיות יותר פתוח איתי?
האם הצעת סרטי ללימוד תנוחות יכול לתרום לביטחונו העצמי או ליותר סגירות שמא הוא לא יכול לספק אותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך שוב.
אלעד25/04/2009דבר ראשון בשמחה , אני יודע מאיפה זה בא , כי גם לי פעם היה את " הבעיה " הזו , ואני שם את זה במרכאות כי זו לא באמת בעיה .
חבר שלך צריך להבין , שזה משהו שאפשר וקל אד מאד לטפל בו
אבל יותר חשוב שהוא יבין ( וגם את ) זה , שזה סוג של מעגל אכזרי . ולמה מעגל אכזרי ? כי ברגע שאת נכנסת לזה , קשה מאד לצאת
הביטחון העצמי מתרסק , ומשם מאד מאד קשה לקום , ואם עכשיו הוא רק גןמר מהר , קיים הסיכוי שבאיזה שלב הוא כבר ייפתח חרדת ביצוע ואז גם בקושי יעמוד לו .
אז אני בטוח שלא את ולא הוא רוצים להגיע למצב הזה , לכן , את חייבת לתמוך , ובטח ובטח שלא לנזוף .
את צריכה להגיד לו שכן , דיברת עם מישהו , הוא לא אמור לדעת שדיברת עם בחור בן 26 (שנכנס לפורום הזה כי הוא מתעניין בסקס ) , הוא יכול לדעת שדיברת עם סקסולוג בטלפון .
וכן , זה בסדר וזה לגיטימי , כי נניח ולך היתה מחלת מין ( חס וחלילה וסליחה על ההשוואה ) , אני בטוח שגם הוא היה מדבר ומתייעץ עם אלף ואחד גורמים שונים , לכן , עד כמה שהנושא הזה רגיש אצלו, את צריכה לגרום להבין שאת מביאה את זה ממקום אחד - מתוך איכפתיות .
אני באמת מציע לכם , להתחיל את כל העניין הזה של סקס בינכם , מהתחלה, ככה תבנו ביחד את הביטחון שהוא זקוק לו .
וכן , גם אם זה אומר שלא יהיה סקס מלא , והוא יהיה יותר בסגנון של משחקי סקס , שאת תראי לו מה את אוהבת , הוא ייראה לך מה הוא אוהב ואיך הוא מעדיף וככה תתקדמו, ואחרי כמה זמן , תתחילו לעשות סקס , אבל הוא גם לא יהיה משובח , ורק ככה , תתקדמו .
בשביל זה צריך סבלנות ורצון .
אני כן מציע לך , שתציעי לו , את השיטות שציינתי בהודעה הראשונה, כי להזיק זה לא יכול , ושוב ,
את צריכה להסביר לו ולהראות לו שאת עושה את זה מתוך איכפתיות .
נדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלעד- עזרה בבקשה
מאיה09/05/2009בהמשך לשיחתנו, אמש הצעתי לבן זוגי את הצעותייך. תגובתו הייתה כדלקמן:
תחילה, שתיקה.
אח"כ, אמר לי בכעס "לא צריך הוראות"
ולבסוף, גמר אחר שניה ובזה נגמר הסקס ה"מהנה"
ואני קמתי מהמיטה התלבשתי, התארגנתי ונסענו להוריו. מאז לא קרה כלום.
בבוקר כשניסיתי לנשקו הוא סירב וכשחיבקתי אותו הוא הוריד את ידיי מעליו.. הרגשתי השפלה נוראית.
בקיצור, אני מאוד מיואשת ומתוסכלת כי מצד אחד טוב לי איתו ומצד שני, אני לא יודעת איך לנסות לפתור את בעיית הסקס. זה לא דבר של מה בכך.
אני יודעת שאולי בהצעותיי פגעתי באגו שלו אבל הוא צריך לנסות להיות פתוח ולהשתדל יותר לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים יקרים, בבקשה את עזרתכם!!!!!!
מאיה11/05/2009אני ממש לחוצה מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן מיליצ'ר
מאיה11/05/2009אשמח לשמוע את חוות דעתך בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאייה
אנונימי11/05/2009הבחור חרמן עליך קבלי זאת כמחמאה, תמיד יש סיבוב שני הזיון יותר ארוך ויכול להיות כבקשתך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
מאיה11/05/2009אני יודעת שהוא חרמן עליי אבל איך להאריך את זמן הסקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאייה
אנונימי14/05/2009סליחה על התגובה האיטית.
הכי חשוב שהוא מתחרמן עלייך ואת מצליחה להעמיד לו את המה שמו
בדרך כלל הסיבוב הראשון לחברה צעירים הוא מהיר יחסית והסיבוב השני(כמובן שצריך זמן)נמשך זמן ארוך יותר בתנאי בתנאי שהכלי שלו מתפקד כראוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה לשיפור
בעל נסיון12/05/2009חמודה הבעיה שלך היא כלל ארצית לגילאי 20 עד 28 בפעם הראשונה לא מחזיקים מעמד וחבל על הזמן יש סיכוי שבפעם השניה הנעריחזיק קצת יותר מעמד גם לא בטוח .
הצעתי שאם את רוצה סקס טוב תתחילי עם חברה מעל 40 הם יותר רגועים וההורמנים שלהם עובדים אחרת .ככה זה בחיים בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)