בעיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות
    טליה
    26/04/2009

שלום,
    אני בת 19 ואני במערכת יחסים עם חבר שלי (שהוא בן 23 ולא בתול)כבר שמונה חודשים. ואני בתולה. אני חבר שלי ניסינו כמה פעמים לקיים יחסים מין, ואני יודעת שאני מוכנה, ואני לא מפחדת, ואני רוצה את זה ומידי פעם מפנטזת על זה. הבעיה שבכל פעם שאנחנו מנסים אני מכווצת את השרירים למטה ואז ממש כואב, ואני לא מצליחה להירגע ואני פשוט כבר לא יודעת מה לעשות. וכל פעם שאנחנו לא מצליחים אני ממש מאוכזבת וזה ממש מוריד לי מהדימוי העצמי. באמת שאני חבר שלי מאוד פתוחים גם במיטה וגם בקשר שלנו, ואין לנו בעיות תקשורת. בבקשה בבקשה אם תוכלי לעזור לי, אני כבר ממש מיואשת, ואני ממש רוצה לבסס את הקשר שלנו עד הסוף.

בתודה
    טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות

הוספת תגובה

• לטליה

אורית פס
    28/04/2009

את מתארת מצב בו הגוף מבטא פחד מחדירה למרות שבראש את חשה מוכנה ורוצה בכך,יתכן שמדובר בוגיניסמוס קל המתבטא בכיווץ שרירי רצפת האגן וגורם לכך שחדירה לא מתאפשרת או כואבת וזה לא מצב תקין אך יש לו פתרון יעיל.
    האם טמפונים את מסוגלת להחדיר ?
    האם את בתולה?
    האם ניסיתם להיעזר במסככים עמ"נ להקל על החדירה?
    הייתי ממליצה לך לפנות לטיפול מיני [עם החבר ],משום שקיים מודל טיפולי פשוט ויעיל שיעזור לכם לקצר את התהליך ואת הסבל הנגרם לך בכל ניסיון לממש חדירה.ובינתיים להנות גם ממין ללא חדירה כדי שתהיה גם חויה של הנאה ולא של תסכול וכישלון חוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו