טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 19 ואני במערכת יחסים עם חבר שלי (שהוא בן 23 ולא בתול)כבר שמונה חודשים. ואני בתולה. אני חבר שלי ניסינו כמה פעמים לקיים יחסים מין, ואני יודעת שאני מוכנה, ואני לא מפחדת, ואני רוצה את זה ומידי פעם מפנטזת על זה. הבעיה שבכל פעם שאנחנו מנסים אני מכווצת את השרירים למטה ואז ממש כואב, ואני לא מצליחה להירגע ואני פשוט כבר לא יודעת מה לעשות. וכל פעם שאנחנו לא מצליחים אני ממש מאוכזבת וזה ממש מוריד לי מהדימוי העצמי. באמת שאני חבר שלי מאוד פתוחים גם במיטה וגם בקשר שלנו, ואין לנו בעיות תקשורת. בבקשה בבקשה אם תוכלי לעזור לי, אני כבר ממש מיואשת, ואני ממש רוצה לבסס את הקשר שלנו עד הסוף.
בתודה טליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את מתארת מצב בו הגוף מבטא פחד מחדירה למרות שבראש את חשה מוכנה ורוצה בכך,יתכן שמדובר בוגיניסמוס קל המתבטא בכיווץ שרירי רצפת האגן וגורם לכך שחדירה לא מתאפשרת או כואבת וזה לא מצב תקין אך יש לו פתרון יעיל. האם טמפונים את מסוגלת להחדיר ? האם את בתולה? האם ניסיתם להיעזר במסככים עמ"נ להקל על החדירה? הייתי ממליצה לך לפנות לטיפול מיני [עם החבר ],משום שקיים מודל טיפולי פשוט ויעיל שיעזור לכם לקצר את התהליך ואת הסבל הנגרם לך בכל ניסיון לממש חדירה.ובינתיים להנות גם ממין ללא חדירה כדי שתהיה גם חויה של הנאה ולא של תסכול וכישלון חוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד