ארוס אולי לשעבר- המשך2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארוס אולי לשעבר- המשך2
    ענבר
    14/08/2007

מצטערת- שכחתי להוסיף דבר נוסף. הוא לא אוהב את ההורים שלי ולא מאמין שהם יכולים לאהוב אותו- למרות שהם באמת שואלים עליו וכשהוא פה משתדלים לדבר איתו בצורה היפה ביותר. הוא רוצה לעשות איתם שיחה ולהבין מה השתנה ביחס שלהם כלפיו. אני לא חושבת שזה רעיון טוב לאור ההכרות שלי עם הוריי ולאור הריבים שהיו להם בעבר- האם אני טועה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארוס אולי לשעבר- המשך2

הוספת תגובה

• ענבר היקרה!

הילה
    14/08/2007

קודם כל - כאחת שקוראת את הדברים שאת כותבת בפורומים - כבר יש לי כלפיך סימפטיה, ואני מקווה שאוכל לעזור... אז ככה:
    זה מאוד טיבעי שזוגות לפני חתונה רבים, זה קורה לרבים וטובים. אני מאמינה שכמעט לכולם עוברת בראש המחשבה שהם לא עם האדם הנכון- לכולנו יש פחדים...( :
    אני לא חושבת שעשית משהו כ"כ נורא ושאין מנוס אלא להפרד- אני חושבת שבן זוגך פשוט כבר לא יודע איך להתמודד- הוא התמודד כפי שידע, ודברים לא הסתדרו כמו שרצה. נראה לי ששיחת לב אל לב אמיתית יכולה להועיל כאן- צרי איתו קשר, פנים אל פנים או טלפוני (לא sms או מייל!)- אבל בלי לכפות את עצמך- אל תטלפני המון פעמים אלא פעם אחת כדי לקבוע שיחה, ותסבירי לו עד כמה הוא חשוב עבורך, וכמה את אוהבת אותו. דברי איתו על האיכויות שאת רואה בו, פרגני לו, ותזכירי לו זמנים טובים שהיו לכם -זה עשוי לפתוח אותו כלפיך, ולהוריד קצת את ה'אנטי'. (אגב, עד כמה שאני יודעת, לחץ הדם הגבוה שלו זה משהו שיכול לרדת- זה לא בהכרח מעכשיו ולנצח).
    השיחה צריכה לבוא ממקום אוהב ורך, עם הרבה נכונות מצידך להקשיב באמת ולא לתקוף/ להתגונן. חשוב לדעתי לשים דגש בשיחה על הפן הריגשי - נראה שכאן אתם שונים- הוא בא ממשפחה חמה יותר, ואולי רגיל וזקוק ליותר רגש.
    לדעתי יש מקום לתקן, דרך שיחה פתוחה- בה כל אחד ידבר על מה לא עובד בשבילו בקשר, מה הכי מפריע לו. אם הוא חושש שלא תהיי טובה עם הילדים שלכם- מה זה טובה עם הילדים? (שיגדיר) מה חסר לדעתו? חוץ מזה- בקשר לאינסטינקטים אימהיים -הם לפעמים יוצאים כשנולד לאישה ילד משלה. ולא לכולן יש נסיון עם ילדים לפני שהן הופכות להיות אימהות! וזה לגמרי לגיטימי. זה בטח לא אומר שלנצח תהיי 'גרועה עם ילדים'...
    תסבירי לו שמאוד חשוב לך לתקן ולהמשיך קדימה יחד (אם זה המצב...), ושיעוץ זוגי (למשל), זה משהו שיעזור לכם להבין ולתקן ביחד, ולא רק דרך לגזול כסף. חוץ מזה- לא צריך שמישהו יאמר לכם אם אתם מתאימים או לא- זו החלטה שלכם- (אתם עושים את הפשרות וההחלטות שלכם) בלי קשר לדעות חיצוניות. זה לא רלוונטי.
    אם תגיעו לזה- אני גם בעד שהוא ידבר עם הוריך כפי שרצה, וכדאי, לדעתי לפני כן- שתדברי עם הוריך לבד (עדיף בלי שידע) ותעשי 'הכנה'- שישתדלו להקשיב, לפרגן, לתת לו לפרוק קצת קיטור ולהיות סבלניים איתו- כי עדיין יש משקעים ביניהם שצריכים לצאת, (הם בכל זאת פגעו בו!) ועדיף היום מאשר בעתיד או בכלל לא. עדיף 'להציף' עכשיו הכל מאשר שדברים יגדלו ויתפוצצו לכולם בפנים בסוף.
    דווקא טוב בעיני שהוא התפטר- עדיף בכל מקרה לא לעבוד עם בן הזוג, זה עשוי להזיק בטווח הרחוק.
    מקווה שדברים יסתדרו לכם... בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילה המקסימה

ענבר
    14/08/2007

תודה רבה על תשומת הלב הרבה שהענקת לי. אני יודעת שכתבתי מגילות- זאת הייתה הדרך שלי קצת לפרוק את מה שאני עוברת כי אני כבר לא יודעת מה לעשות. הוא לא רוצה שאדבר איתו כמה ימים והחלטתי לכבד זאת. החלטתי, בנוסף, שאתן לו עד יום ראשון. אם עד אז לא יצור קשר אני אצור איתו קשר ובאמת אעשה איתו שיחה לב אל לב (בתקווה שיהיה פתול לרעיון). האמת היא שזה קצת מפחיד אותי שיעשה שיחה עם ההורים שלי כי הוא מאוד אוהב לטחון דברים. הוא לא מקבל אותם כמו שהם. הוא יקשה מאוד בשאלות ונראה לי שזה רק יזיק. זה יהיה מעין מלחמת אגואים ואני מאוד לא רוצה את זה. אני יודעת שלכל הזוגות יש ריבים ושכולם קצת לא בטוחים שהם עם האדם הנכון- אך הוא לא מבין את זה! הוא חושב שזו אמורה להיות תקופה וורודה. אני כבר לא יודעת מה לחשוב. אני רק מקווה לטוב ושהכל יסתדר כי אני כבר מותשת מכל העניין הזה.... שוב תודה רבה על ההתייחסות ועל הסבלנות. אם תרצי, אשמח לכתוב את מה שיקרה בסוף, אם תרצי. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון-

הילה
    14/08/2007

זה נשמע רעיון טוב לתת לו קצת זמן. ובאמת מלחמת אגואים נשמע רע... אבל גם כדאי שאיכשהו הוא יוציא קיטור וימשיך הלאה כמה שיותר נקי ממטענים- אם זה אפשרי.
    מקווה לשמוע ממך חדשות טובות ביום ראשון! ( - :

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו