טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
גיליתי שהחבר שלי צופה בפורנו...גם אני לפעמים צופה בפורנו...לא ידעתי מה לעשות לא הצלחתי להבין מה להרגיש כי מצד אחד גם אני צופה בפורנו מתרגשת ומאוננת אבל זה קורה פעם ב... למרות הבילבול ניסתי להבין מה מגרה אותו מתוך הסרט שהוא ראה (צפיתי בו) היה לנו סקס טוב שאני יזמתי באופן מאוד ברור אחרי זה, הרגשתי שניצחתי את השחקנית פורנו הזו...בכל מקרה, למחרת שוב ניסתי ליזום סקס והוא לא היה בעניין ובבוקר שוב ראיתי \ גיליתי שהוא צפה בפורנו. מה אני עושה? הרי זה עניינו הפרטי? למה אני נעלבת, הרי גם אני צופה בפורנו לפעמיים ומאוננת? מה לעשות? לספר לא לספר? אם לספר אז איך לדבר על זה? אני כל כך מבולבלת אני ממש אשמח לקבל תשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם את סבורה שמינון הצפיה\אוננות של חברך באה על חשבון האנרגיה המינית המופנית כלפייך אז זה כן עינין שלך,ויש מקום לשוחח אתו על כך,לא בטון ביקורתי\מאשים אלה פשוט ספרי לו מה זה גורם לך להרגיש ובאיזה אופן היית רוצה שפני הדברים ישתנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד