דחווף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחווף
    אלמונית
    30/04/2009

שלום , אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין , וניראה לי שבטעות נפל הקונדום לקראת הסוף , אבל אני וחבר שלי לא בטוחים
    ואני מפחדת להכינס להריון , הוא אמר לי שהוא לא גמר ושגומרים אז ניכנסים להריון
    מה אני עושה ?
    האם אני בהריון ? אך אני מבררת , אני מתביישת ללכת לבית מרקחת לקחת בדיקת הריון
    תעזרו לי , תייעצו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחווף

הוספת תגובה

• במידה והוא לא גמר...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    01/05/2009

אז אין חשש להיריון.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש להריון?

אנונימי
    03/05/2009

ניתן להיכנס להריון גם לפני שהגבר גומר בעקבות פליטה מוקדמת של חומר מסכך הכולל בתוכו תאי זרע רבים מאוד. בוודאות, נבדק בעקבות טעות מצערת שעלה בהפלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכוי להריון

אנונימי
    14/05/2009

הסיכוי קלוש מאד יש כאלה שמזדינים בשיטת הימים הבטוחים דהיינו לא מקימים יחסי מין יומיים לפני הביץ ויומיים אחרי הביוץ רק בימים אלה אשה עלולה להכנס להריון .השיטה טובה לנשים שהמחזור שלהן סדיר ומאפשר לחשב את יום הביוץ.
    מעבר לזה אם חששת מפנצ'ר יכולת ליטול את גלולת היום שאחרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו