מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשיבות תדירות יחסי מיןפלרי01/05/2009
שלום .
קראתי את שאלותיו של אנונימי מתאריך 20.4.09 ואני המום שהיועצת המכובדת שולחת אותו לאונן , לא ברור לי מדוע היא לא שולחת את אישתו לאונן אולי תמצא את התענוג בסיפור , או מדוע לא נשלחת לרופא לבדיקה בגלל חוסר צורך במין .
מנסיוני המר עם אישה כזו אני מציע לאנונימי :
1. אל תוותר על ההנאה שבסקס ובמין .
2. לא הצלחת להסביר לאישתך שהסקס והמין הוא חלק מהצרכים אז זה אבוד לך .
3. אין טעם שתלך ליועצים חבל כי היועצים לשם כך קיימים לקחת לך את הכסף , מענין שהם אף פעם לא מיעצים למשל " אם אתה אוהב מין אז תתחתן עם אישה שאוהבת מין אחרת תמלא בעתיד את החשבון שלי בבנק " .
4. המלצתי לך מנסיוני להתגרש מאישתך היא לא תשתנה , המצב לא ישתפר , ככול שתתבגר המצב רק יחמיר , אני עברתי סיפור כזה בעבר , שוחחנו , דשנו בנושא , השקעתי , חיבקתי , חיממתי , עודדתי , החמאתי , חיזרתי עשיתי לה טוב מכל הכיוונים כלום לא עזר , הלכנו לכמה יועצים קראנו ספרים וכו"י לא התעורר הסיפור , הוא לדעתי לא היה שם (אצל אישתי) לפני הנשואין ולא אחריו היא פשוט שיחקה אותה כל השנים .
התחתנתי פעם שנייה ואיזה כייף , פעמיים בשבוע בלי פסיכולגים ויועצים אנחנו רואים כוכבים פעמיים בשבוע בלי תירוצים וסיבות כי שנינו רוצים את זה ואז אין שאלות בנושא התדירות .
חבל ללכת ליעוץ , חבל לקנות ספרים לא תצליח להבין אותה כי היא נולדה כזו .
חבל לך על הזמן תתגרש כל עוד אתה יכול באם ההנאה במין חשובה לך באם לא תשלים שיש לך אישה טובה , בשלנית , נקיה וכו"י .
אז שיהיה לך בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חייבים להתגרש
יוליאנה02/05/2009אני לא מסכימה איתך שחייבים להתגרש במקרים רבים קשה מאוד להתחיל למצוא אדם חדש לחיים משותפים. יחד עם זאת אני מסכימה איתך שהדבר ואישתו לא תעזור, יותר קל במצב כזה לבגוד, אני אישית לא טיפוס בוגדני , אך במקרה כזה כדי לשקול אופציה של בגידה עם אישה נשואה, שתרצה גם היא להגשים חלומות ופנטזיות. להתגרש......זה קיצוני מדי אין צורך לפרק חיים שלמים. דווקא במקרה כזה בגידה תגרום לך לגירוי יותר מתוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)