מפחדת להיפגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחדת להיפגע
    בעילום שם
    02/05/2009

אני בקשר עם חבר שלי כשנה וחצי עברנו לגור לפני 4 חודשים יחד
    אני בת 25 וזה החבר הראשון הרציני שלי ואני כזאת אחת שמאמינה באהבה ותמיד שמרתי את עצמי לגבר אחד כמו באגדות ושנחיה באושר ועושר...
    רק מה -שיש בינינו המון הבדלים ושוני שהם גם מקרבים אך גם מרחקים תפיסת החשיבה שלי שונה משלו וגדלנו בבתים שונים מאוד ועם חינוך שונה מאוד-הדבר הכי מפריע לי ושאני בגלל זה מהססת אם אי פעם אוכל להתמסד איתו-זה כל הידידות שמתקשרות אליו והוא אליהן-עם זה ידידות מהחיים, אקסית, או ידידות מהלימודים וכדו...אנחנו דיברנו המון על הנושא וגם רבנו על הנושא לא מעט בכלל בשנה הזו אני לא מאמינה בקשרים הללו !!ויודעת שגברים הם מניאקים! -אני מאוד משתדלת לתת בו אמון ולבטוח בו אני יודעת שהוא אוהב אותי ואני חשובה לו -אך אני מאוד לא רוצה להיפגע בעתיד ומזה אני מפחדת -אני בת להורים גרושים ועברתי הרבה דברים קשים בחיי שביגרו אותי אך עדיין יש בי את הרצון לגבר רומנטי ואמיתי שיהיה שלי לכל החיים -הוא לא רומנטי כלל וממש לא מה שחיפשתי או דמיינתי את הגבר בחיי -אבל אין מושלמים ואני אכן אוהבת אותו.אני בחורה חזקה ויודעת לזרוק הכל עם מישהו יפגע בי או יבגוד בי-הבעיה גם שלא תמיד ניתן לדעת שגבר בוגד וזה עוד יותר מעצבן אותי-יש בינינו קשר טוב ויחסים טובים אני אישית מאוד זקוקה לגבר שיחבק ויאהב אותי כל הזמן ואוהבת גם סקס-והוא לא ממש גבר חם ואפילו צורך פחות סקס ממני נראה לי...אבל בכל אופן אני רואה את עצמי מתמסדת איתו בעתיד-רק שאני מבפנים קצת אוכלת את עצמי ופגועה מהקשרים האלא עם כל מיני בנות-הוא טוען שהוא לא יכול להתנתק מכל העולם בגללי-אבל הוא יודע שרק זה מפריע לי ה"ידידות הללו "אני לא יודעת איך לחיות עם זה .אנחנו כבר שנה וחצי יחד ואנשים בוגרים שצריכים לעשות את הצעד הבא באיזשהו שלב...אני לא רוצה להיפרד כלל והוא לא ישתנה זה האופי שלו..וקשה לי לתת אמון בו -שהוא מדבר עם כל מיני בנות שהוא מכיר..נראה לי שקשה לי לתת אמון בכל גבר אבל במיוחד איתו..........אני תקועה לגמרי במחשבות עם עצמי שעוברות לי בראש כל הזמן.
    מה לעשות ????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת להיפגע

הוספת תגובה

• למפחדת להיפגע

אורית פס
    03/05/2009

הפחד להיפגע משותף לאנשים רבים והוא מובן וטבעי בבסיסו יחד עם זאת מערכת יחסים איננה פוליסת ביטוח ועלינו לקבל שאין לנו שליטה על הכל ובוודאי לא על בן הזוג, מי שלא מוכן להסתכן בפגיעה לא ירויח קשר.
    אני מבינה שאת מרגישה מאוימת מכל הידידות של החבר איתן הוא בקשר אך כדאי לך לזכור שאיתך הוא בחר להיות בקשר זוגי כעת גם במגורים משותפים,נסי להיות יותר נדיבה במתן אמון בו,אוירה של חשדות ותלונות עלולה להעכיר את האוירה ביניכם ולהוביל למשבר .
    מאחר וכפי שאת כותבת החבר חשוב לך ואת אוהבת אותו ,נסי להימתח לכיוון תפיסת העולם שלו,או נסי לשתף אותו בחששותייך ללא בקורת והאשמה,יתכן ויסכים לבוא לקראתך-אך לא ניתן לכפות זאת עליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו