SSRI וזקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• SSRI וזקפה
    ירון
    02/05/2009

שלום רב,

כדורי הSSRI יכולים לגרום להפרעה בזקפה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    SSRI וזקפה

הוספת תגובה

• תיקון

ירון
    02/05/2009

כדורים מקבוצת הSSRI.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורי ssri

אורית פס
    03/05/2009

כדורים אלו ניתנים ע"י רופאים במצבי דכאון וחרדה,וידוע שתופעת הלוואי שלהם יכולה להיות ירידה בחשק המיני [ומכאן יתכנו קשיי זיקפה ] ועיכוב תגובת האורגזמה,ז.א. תהיה אורגזמה אך יקח יותר זמן עד שתהיה.
    למי שחווה הפרעות בתפקודו המיני עקב השמוש בתרופה זו -כדאי שידבר עם הרופא על כך,אחת האופציות היא לעבור לתרופה מקבוצה הנקראת snri שאינה פוגעת בתפקוד המיני.
    כדאי לזכור שהשפעת התרופות היא אישית-וכל אחד יושפע אחרת וכן שלתרופות רבות יש תחליפים . לא להתבייש להעלות את הנושא המיני עם הרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

ירון
    05/05/2009

כדורי הSSRI יכולים לפגוע בזקפה באופן ישיר בלי קשר לירידה בחשק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ??

ירון
    05/05/2009

??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירון

אלעד
    06/05/2009

היי
    קראתי את ההודעות שלך
    לא הבנתי משהו אחד , מה בדיוק גורם לך לקחת כדורי SSRI ?
    אתה חושב לקחת אותם כי אתה גומר מהר או בגלל סיבה אחרת ?
    לא ציינת בכלל בן כמה אתה , וכו' וכו' , ואם זה כן קשור לשפיכה מוקדת , האם ניסית משהו אחר לפני שאתה הולך לקחת כדורים פסיכיאטריים.
    נכון, אם אתה לא סובל מהפרעה נפשית , אז התופעה היחידה שתסבול ממנה היא בעיקר עייפות ונטייה להרדם
    אבל, מהנסיון שלי , אני לקחתי סקורסט 20מ"ג-
    לגוף לוקח זמן להתרגל לכדורים , ויש סיכוי שתסבול מתחושת ריחוף נוראית , כאבי ראש , וכן יהיה לך קשה להתרכז בדדברים בסיסיים
    בנוסף נדודי שינה , אני הייתי מתעורר ב-2 לפנות בוקר , עד 6 , ושוב נרדם , אז תחשוב איך היום שלך נדפק , בנוסף , חוסר תיאבון , והרזיה , אני איבדתי בהתחלה איזה 3 ק"ג משהו כזה ,
    והכי חשוב , אתה משבש לעצמך תהליכים במוח , לא כדאי .
    אם אתה גומ מהר , וזה לא משהו שמעמיד את חיי הנישואין שלך בסכנה , אני ממליץ לך ממש בחום שלא לא לא ולא( ! !! ) לקחת את הכדורים .
    אני ממליץ לך ללכת להתחיל להתאמן , כן לקיים יחסי מין עד שתתרגל , כי זה כמו אימון , כמו סוג של ספורט ואתה צריך לפתח לזה סיבולת , כמו שמפתחים סיבולת חב -ריאה , אתה צריך לפתח סיבולת בולבול-פות ובמקביל לשלב טיפול אצל סקסולוג , ותאמין לי , עד כמה שזה נשמע קלוש , זה עובד מעל המצופה .
    אני כרגע בן 26 , סטודנט , לא נשוי ף רק בקשרים , והתחלתי לקחת אותם כשהייתי בן 25 !!! והייתי מאד פזיז , וגם היתה לי את האופציה לקנות אותם .
    אני ממלליץ לך לקחת הכל טוב טוב טוב בחשבון ואז לקבל החלטה .
    אם תרצה לדבר והלתייעץ , אני כאן
    נדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן. זו תופעת לוואי בלתי תלויה.

07/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו