מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- SSRI וזקפהירון02/05/2009
שלום רב,
כדורי הSSRI יכולים לגרום להפרעה בזקפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
ירון02/05/2009כדורים מקבוצת הSSRI.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי ssri
אורית פס03/05/2009כדורים אלו ניתנים ע"י רופאים במצבי דכאון וחרדה,וידוע שתופעת הלוואי שלהם יכולה להיות ירידה בחשק המיני [ומכאן יתכנו קשיי זיקפה ] ועיכוב תגובת האורגזמה,ז.א. תהיה אורגזמה אך יקח יותר זמן עד שתהיה.
למי שחווה הפרעות בתפקודו המיני עקב השמוש בתרופה זו -כדאי שידבר עם הרופא על כך,אחת האופציות היא לעבור לתרופה מקבוצה הנקראת snri שאינה פוגעת בתפקוד המיני.
כדאי לזכור שהשפעת התרופות היא אישית-וכל אחד יושפע אחרת וכן שלתרופות רבות יש תחליפים . לא להתבייש להעלות את הנושא המיני עם הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
ירון05/05/2009כדורי הSSRI יכולים לפגוע בזקפה באופן ישיר בלי קשר לירידה בחשק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
ירון05/05/2009??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון
אלעד06/05/2009היי
קראתי את ההודעות שלך
לא הבנתי משהו אחד , מה בדיוק גורם לך לקחת כדורי SSRI ?
אתה חושב לקחת אותם כי אתה גומר מהר או בגלל סיבה אחרת ?
לא ציינת בכלל בן כמה אתה , וכו' וכו' , ואם זה כן קשור לשפיכה מוקדת , האם ניסית משהו אחר לפני שאתה הולך לקחת כדורים פסיכיאטריים.
נכון, אם אתה לא סובל מהפרעה נפשית , אז התופעה היחידה שתסבול ממנה היא בעיקר עייפות ונטייה להרדם
אבל, מהנסיון שלי , אני לקחתי סקורסט 20מ"ג-
לגוף לוקח זמן להתרגל לכדורים , ויש סיכוי שתסבול מתחושת ריחוף נוראית , כאבי ראש , וכן יהיה לך קשה להתרכז בדדברים בסיסיים
בנוסף נדודי שינה , אני הייתי מתעורר ב-2 לפנות בוקר , עד 6 , ושוב נרדם , אז תחשוב איך היום שלך נדפק , בנוסף , חוסר תיאבון , והרזיה , אני איבדתי בהתחלה איזה 3 ק"ג משהו כזה ,
והכי חשוב , אתה משבש לעצמך תהליכים במוח , לא כדאי .
אם אתה גומ מהר , וזה לא משהו שמעמיד את חיי הנישואין שלך בסכנה , אני ממליץ לך ממש בחום שלא לא לא ולא( ! !! ) לקחת את הכדורים .
אני ממליץ לך ללכת להתחיל להתאמן , כן לקיים יחסי מין עד שתתרגל , כי זה כמו אימון , כמו סוג של ספורט ואתה צריך לפתח לזה סיבולת , כמו שמפתחים סיבולת חב -ריאה , אתה צריך לפתח סיבולת בולבול-פות ובמקביל לשלב טיפול אצל סקסולוג , ותאמין לי , עד כמה שזה נשמע קלוש , זה עובד מעל המצופה .
אני כרגע בן 26 , סטודנט , לא נשוי ף רק בקשרים , והתחלתי לקחת אותם כשהייתי בן 25 !!! והייתי מאד פזיז , וגם היתה לי את האופציה לקנות אותם .
אני ממלליץ לך לקחת הכל טוב טוב טוב בחשבון ואז לקבל החלטה .
אם תרצה לדבר והלתייעץ , אני כאן
נדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן. זו תופעת לוואי בלתי תלויה.
07/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)