פחד מחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מחדירה
    נטע
    03/05/2009

שלום, אני בת 21 מאזור המרכז ויש לי פחד מחדירה. אני לא מצליחה להחדיר אפילו טמפון. בנוסף יש לי קושי לראות חדירה בתמונות או בטלויזיה או כל סוג שהוא. אפילו לצורך בדיקה אצל הרופא אני מתכווצת ונכנסת לסוג של "חרדה" ולחץ. הרופא אמר שפיזית אין שום בעיה לקיים חדירה. למי אני יכולה לפנות על מנת לעבור את הפחד הזה וכן להצליח להכניס טמפון או בעתיד לקיים יחסי מין? תודה מראש על העזרה ושבוע נעים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מחדירה

הוספת תגובה

• תשובה

חייב דיאטה
    03/05/2009

תראי חברה שלי שהייתה לי היה לה את אותה בעיה , תמצאי גבר שרגיע אותך לאט לאט אנחנו בפעם הראשונה קצת שתינו תפסנו ראש בסבבה ואז הכול בא טבעי

יש מאות אלפי בנות כמוך שיש להם את הפחד הזה

1. או לכי לפסיכולוג

2. תעשי מה שאמרתי קחי הכול ברגוע

3. צרי קשר אולי אני יוכל לתת לך עוד טיפים

תהני ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנטע

אורית פס
    03/05/2009

מתאור מצבך יש אפשרות שאת סובלת מוגיניסמוס המאופינת במרכיב של פחד לא רציונלי מפני כל חדירה שהיא.גם טמפון וגם בדיקה גניקולוגית, אני מציעה לך לפנות לטיפול מיני לאבחנה מבוססת וטיפול,
    לבעיתך יש פתרון ונכון שאנטומית אין שום בעיה אך הפחד גורם לך לכווץ את שרירי רצפת האגן מה שמגביר את הכאב ולא מאפשר חדירה.הטיפול פשוט וברוב המקרים מביא להחלמה מלאה מהבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית

נטע
    04/05/2009

תודה על התגובה,
    אשמח אם תתני לי יותר פרטים, לאן עליי לפנות על מנת לאבחן אם זה באמת המקרה ואם כן אז לטפל בכך בהקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו