טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 21 מאזור המרכז ויש לי פחד מחדירה. אני לא מצליחה להחדיר אפילו טמפון. בנוסף יש לי קושי לראות חדירה בתמונות או בטלויזיה או כל סוג שהוא. אפילו לצורך בדיקה אצל הרופא אני מתכווצת ונכנסת לסוג של "חרדה" ולחץ. הרופא אמר שפיזית אין שום בעיה לקיים חדירה. למי אני יכולה לפנות על מנת לעבור את הפחד הזה וכן להצליח להכניס טמפון או בעתיד לקיים יחסי מין? תודה מראש על העזרה ושבוע נעים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מתאור מצבך יש אפשרות שאת סובלת מוגיניסמוס המאופינת במרכיב של פחד לא רציונלי מפני כל חדירה שהיא.גם טמפון וגם בדיקה גניקולוגית, אני מציעה לך לפנות לטיפול מיני לאבחנה מבוססת וטיפול, לבעיתך יש פתרון ונכון שאנטומית אין שום בעיה אך הפחד גורם לך לכווץ את שרירי רצפת האגן מה שמגביר את הכאב ולא מאפשר חדירה.הטיפול פשוט וברוב המקרים מביא להחלמה מלאה מהבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד