טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שכבתי עם מישהי בפעם הראשונה ולא גמרתי , לאחר שנה וחצי הייתה לי מישהי במשך 4 חודשים אך היא לא רצתה להתנסות מינית ולא ידעתי אם זה שלא גמרתי(עם הבחורה הראשונה) נבע מלחץ או ממשהו אחר. כרגע,4 חודשים, לאחר שנפרדתי מחברתי האחרונה(זאת שהייתי איתה במשך 4 חודשים) לא מצאתי אף אחת ואני מרגיש קצת מבולבל,בגלל שלא הצלחתי לגמור בפעם הראשונה ובגלל שלא הייתה לי התנסות מינית נוספת.(יש לציין שהיה לי מין אוראלי עם הבחורה שהייתי איתה במשך 4 חודשים והצלחתי לגמור, אך לאחר הרבה זמן, חצי שעה בערך...) אני יכול להחמיא לגבר שנראה טוב ואני יכול לבהות בו גם. קשה לי להתחיל עם בנות עצם המחשבה שיתפקשש לי איתן במיטה... תנסו בבקשה לעזור לי לגבש את הבעיה שאני נמצא בה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מתרשם שאין לקבוע אם יש לך בעיה כלשהי. אין לך מספיק ניסיון מיני ויש לך חרדה כי לא שפכת בפעם הראשונה. לגבי מה שכתבת בסוף הפנייה, זה שאתה מסתכל על גברים נאים , זה לא מעיד על כך שאתה הומו. האם אתה מאונן בכח?
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד