בבקשה, מלחיץ אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה, מלחיץ אותי
    יונית
    04/05/2009

בן זוגי סביב גיל ה30, בזמן קיום יחסים בחודשים האחרונים, דיי בהתחלה, יורדת לו הזקפה, דבר שמוריד לו מאוד את הביטחון, יש לציין שכאשר הוא מאונן חיצונית, אין לו בעייה כזאת.
    בעקבות המצב אנחנו בקושי מקיימים יחסי מין, דבר שמאוד פוגע בי, יש לציין שילדתי לפני 3 חודשים.
    במהלך ההריון הוא כמעט ולא קיים יחסים איתי בכלל, וטען שזה מפריע לו והוא אינו מסוגל.
    היום אני חזרתי למשקלי 55 קילו, אני נראית טוב, ולא חושבת שזה בגללי, מה עושים במצב כזה, הוא רק בן 30? מדוע הוא לא מצליח להחזיק זקפה? גם עם זה פעם בשבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה, מלחיץ אותי

הוספת תגובה

• בגלל שאת פאקינג שוקלת 55 קילו!!

כ
    04/05/2009

את רזה משהו פחד! זה לא בריא תעלי במשקל מה את מרזה בצורה כזאת??!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה שטויות, אני 165בגובה , זה ממש

יונית
    04/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון וזקפה

ד''ר חגית כהנא
    05/05/2009

הפרעות הזקפה של בעלך אין קשורות אליך
    אני מניחה שהוא בריא כך שהבעיה אינה רפואית וברגע שהמתח הקשור ביחסי מין בלידה או בדברים אחרים יחלוף תחלוף גם הפרעת הזקפה
    אם זה נמשך עוד זמן כמו חודש כדאי לפנות לטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו