טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני כבר אחרי תקופה של שנה שבה אני כתבתי פה ושם הודעות לפורומים בגלל בעיות ביחסי מין, כולל הפורום הזה. יש כל כך הרבה דברים שמפריעים לי ליהנות ממין, כמו זה שתמיד ברגע שאני מתחילה לקיים יחסי מין פתאום יורד לי החשק ואני מרגישה שהגוף שלי "אדיש" ומאבד תחושה, אני מוסחת בקלות וחושבת על דברים אחרים בזמן הסקס, אני תמיד מרגישה שאני צריכה לשתות וללכת לשירותים דווקא כשאני רוצה להתחיל, ועד לפני חודש תמיד התכווצתי בחדירה (עכשיו קצת פחות בגלל תרופות). אני לא גומרת משום דבר חוץ מאוננות עצמית, וכשבן הזוג שלי עושה את זה הגוף שלי פשוט לא מגיב. אני ממש מיואשת (וגם חבר שלי), כלום לא עוזר לי, והמצב רק מדרדר. אני שוקלת ייעוץ אצל סקסולוג אבל אין לי כסף לשום דבר שהוא מחוץ לקופת חולים. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש רושם שדברים רבים טורדים את מנוחתך יתכן שיש לך הפרעת קשב וריכוז שמשפיעה על התנהלותך במין ואולי דברים אחרים יש מרפאות ציבוריות רבות שגובים בהן מחירים סמליים פתחי את אתר איט"ם ושם תמצאי את רשימת המרפאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד