האם זה נורמלי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה נורמלי?
    רותם
    06/05/2009

שלום - עד הגיל שבו היה לי מחזור -אהבתי מין ונזקקתי לכך. מהיום שבו פסק המחזור אין לי בכלל רצון למין-כאילו הנושא הזה ממני והלאה לחלוטין וכל הזמן. אין לי שום חשק למין. אני כיום בגיל 55 .
    האם זה נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה נורמלי?

הוספת תגובה

• כן

אלעד
    06/05/2009

שינויים הורמונליים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההבדל בין טבעי לנורמלי...

10/05/2009

את שואלת האם זה נורמלי, וגם ענו לך שכנראה שכן בשל שינויים הורמונליים. אז נכון שהשינויים האלו עשויים לגרום לירידה בחשק, אבל לא צריך לקבל זאת כעובדה נורמלית.

אם מין היה חשוב לך וגם היום חשוב לך שיהיה חשוב, יש הרבה דרכים לשפר ולהחזיר מצב לקדמותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרותם

אנונימי
    14/05/2009

זה הכל בראש אם תרצי לשכב תוכלי דווקא בגיל שלך והנסיון המיני גורם להרבה נשים דווקא חרמנות יתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו