מיואשת-זקוקה ליעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת-זקוקה ליעוץ
    אלמונית מצפון
    20/03/2007

אני בחורה בת 29 נשואה 9 שנים מקיימת יחסי מין 11 שנה אמא ל 2 ילדים ויש לי בעיה מעולם לא חוויתי אורגזמה כולם מדברים על רטט שמרגישים בכול הגוף אני אומנם מרגישה גירוי שמתחזק יותר ויותר ופתאום נעלם יש בי רטיבות אבל מעולם לא היה בי רטט חזק בכול הגוף הדבר מאוד מציק לי ומתריד אותי מה עושים העם יש לזה פיתרון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת-זקוקה ליעוץ

הוספת תגובה

• יש פתרון

ד``ר עידן מיליצ`ר
    20/03/2007

רכשי את הספר: "לעצמך" מיניות האישה -לוני ברבך או את "עינוגי אישה"-רייצ'ל סוויפט תמצאי את תחילת המזור למצוקתך!
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לזקוקה לעצה-מודה לך עך הצעתך

אלמונית מצפון
    21/03/2007

עידן אני כול כך שמחה שהתיחסת למצוקתי ,אני רוצה לציין עידן שאני מעריצה שלך ורואה אותך הרבה בתוכניות טלויזיה ותמיד שאלתי את עצמי איך אני יכולה אליך ואני כול כך שמחה שהתיחסת למצוקתי באמת הדבר מפריע לי מאוד ואני באמת ירכוש לי את הספר שהמלצת לי
    ושוב תודה אלמונית צפונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו