מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלישייה - מה אתם אומרים?החסויה26/12/2006
יש לי אפשרות להצטרף לשלישייה, עם זוג חברים. למען האמת, אני פנוייה, בת 29, משוחררת מינית וזוג חברים שאני מאוד אוהבת הציע לי. מצד אחד זה נראה לי מפתה, הם נראים לא רע, חמודים ויש לי כימיה מצויינת עמם (במיוחד עם האשה שהיא החברה הכי טובה שלי). מצד שני, אני יודעת שסקס, במיוחד סקס סוער ויצרי, הוא מתכון להרס היחסים האיישים. איך אני אוכל לשבת אתם אחרי זה בסלון על כוס קפה או לצאת אתם לפאב? הרי הדבר היחידי שיעבור לי בראש (ובטח גם להם) זה מה שעשינו במיטה. הבעיה היא, שמרגע שהם העלו את זה, אני חושבת על זה די הרבה וממש רוצה את זה. לא יודעת מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצי על זה
גד27/12/2006לכי על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצי על זה
גד27/12/2006לכי על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך את התשובה....
ד``ר עידן מיליצ`ר27/12/2006את יודעת מה הסיכונים ומה התוצאות....מי אני שאגיד לך כן או לא?!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא הייתי נכנסת לזה.
אורית27/12/2006זאת החברה הכי טובה שלך....
והבעיה היא שאם במקרה תהיה בעיה בין שני בני הזוג אחרי זה, האשמה תיפול עלייך.
אם בן הזוג שלה ינסה להתחיל איתך בנפרד אחר כך? איך תתמודדי עם זה?
שלא תביני אותי לא נכון - אני לא נגד שלישיות....אבל לא עם החבר של החברה הכי טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילים כדורבנות
ד``ר עידן מיליצ`ר27/12/2006* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת כבר בתוך זה.......
בוגדן28/12/2006מהרגע שההצעה עלתה כולכם בתוך זה. נכון, אפשר להשאיר זאת בגדר פנטזיה, אבל זה תמיד יהיה ברקע. אני מימשתי הזדמנות כזאת, אבל עדיין לא יכול לקבוע כמה זה השפיע על היחסים שלנו (הזוג נמצא בשליחות בחו"ל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלישיה
אב"ג02/01/2007מאז שאשתי ואני ניסינו , רוצים שוב ושוב את הפנטזיה הממומשת הזו.
לנו - לא רק שלא הפריע, אלא קרב אותנו עוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכ על זה בגדול
נדב זוהר13/01/2007נראה לי מצויין ושאת תהני ..אני יודע שאני הייתי נהנה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי על זה
מיקי21/01/2007הם מעונינים אז כל השאר זה בעיה שלהם לכי על זה תתענגי ותהני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שני26/01/2007לפי דעתי לא כדי לך זה יהרוס את הקשר בניכם וחבל וגם זה דבר מגעיך שלישיה לדעתי לעשות סקס זה אך ורק עם בנאדם אחד את יותר נהנית וגם הכבוד שלך לא נרמס לדעתי מי שעושה שלישיה היא זולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בעד שלישיות רק ש
האבירה17/04/2007לדעתי תלוי עם מי
זה יכול להרוס את היחסים ביניהם אולי ,וכל דבר אחר יכול להשתבש ולהשתנות ביחסים בינכים
לא חסרות שלישיות להצטרף אלהן
אני לא הייתי הולכת על זה דווקא איתם אבל תעשי מה שבא לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)