מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה למומחים - נקודת ה-pתותי09/05/2009
היי מומחים יקרים מה שלומכם?
יש לי שאלה:
שמעתי על נקודת הפי אצל גברים המקפיצה להם את האורגזמה לשמים...
רציתי לדעת, כאשר אני מוצאת את הנקודה, מה אני אמורה לעשות?
ללחוץ עליה? ללטף אותה? לסובב את האצבע סביבה? חזק? חלש? אולי למעלה- למטה?
אני רוצה שהגבר שלי הכי יהנה שאני עושה לו את זה, בשביל זה אני רוצה לדעת
מהי הדרך המענגת ביותר בשביל באמת שיגיע לאורגזמה כזו שהוא יראה כוכבים... ;)
אני אשמח לתשובה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה כמו נקודת הג'י, מחייב
10/05/2009תקשורת. אין הוראות הפעלה אחידות. את צריכה קודם כל שיסכים שתכניסי לו אצבע לשם. לא כל אחד מסכים. וכשאת שם, לתקשר, לתקשר ולתקשר. להבין איזה מגע יותר נעים, איזה קצב, איזו עוצמה, כמה לחץ, איפה בדיוק וכן הלאה והלאה.
ותהנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל אודות ה-P ספוט
ד``ר עידן מיליצ`ר11/05/2009נקודת הג'י אצל הגבר, נקרא לה "נקודת הפי" (P ) משום קרבתה לבלוטת הערמונית בלעז- פרוסטטה, למעשה איזור זה נמצא בתוך החלחולת קרוב לפי הטבעת. אם תוחדר לגבר אצבע לתוך פי הטבעת, כארבעה חמישה סנטימטר פנימה, לכיוון הבטן, אז יהיו גברים שיחושו הנאה. עצם תחושת ההנאה, אין בה כדי להביע או לבטא את זה שלגבר יש נטיות או פנטזיות הומוסקסואליות. זה פשוט נעים ויכול לגרום להנאה שרבים לא חוו למרות... שרוצים אבל מפחדים!
יש גברים שהמגע בנקודת הג'י שלהם יכולה להיות בעלת עוצמה ריגושית כל-כך חזקה שיוכלו לחוות אורגזמה מחיכוך בנקודת הגי, כל זאת ללא מגע ישיר באיבר המין.
בפועל מעט גברים מתנסים בזה, אם כתוצאה מהומופוביה או חוסר הנאה (כמו נשים)ממגע בפי הטבעת.
לא כל גבר פתוח להתנסות מענגת במעלה החלחולת. לא כל אישה ססה להחדיר את אצבעה לשדה מוקשים, או במעלה שביל הצואה (החרא). יחד עם זאת,אם וכאשר הגבר יאות, האישה תעיז, ותחדיר אל תוך הרקטום (רצוי ללא פרנצ') ותזיז את האצבע בתנועות "בוא הנה, בוא הנה" אז יש סיכוי שהגבר אכן "יבוא" יפרוק ויתיז. כאמור חשוב שהאצבע תהייה ללא ציפורן, המהדרים אף יקפידו לשים קונדום על האצבע. לא, לא בכדי למנוע היריון, אבל כדי למנוע ממריחת האצבע בפטה צואה.
חשוב שהאצבע תהיה מסוככת למשעי, על מנת שלא לפגוע ברקמה הדקה של הרקטום או בעברית פשוטה כדי להימנע מלקרוע לבחורצ'יק את התחת.
ניתן להחדיר את האצבע גם תוך כדי מגע מיני מלא, גם תוך כדי מתן מגע מיני אוראלי או בכל דרך הנראית ומוסכמת על בני הזוג.
כמה זמן אמור לקחת עד שמגיעים לגמירה ממגע בנקודת הג'י הגברית, אין לי מידע ואין מחקרים שאני מכיר בסוגיה.
יחד עם זאת, נסו ותהנו! והכי חשוב, רוצי לספר לחברה......נראה אותך!!! :-)
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם! :) אין עליכם
תותי11/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)