מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמצעי מניעה ובעיות עם קונדומיםדן2810/05/2009
שלום,
מאז ומתמיד כאשר ניסיתי להשתמש בקונדומים לא הצלחתי. לרוב עוד בטרם שאני מנסה לשים אותו, הזקפה יורדת או נעלמת, ואם כבר אני מצליח (לעיתים ממש רחוקות), אני לא חש הנאה עקב הקונדום (ניסיתי מספר סוגים, כולל דקים וחומר מיוחד לא לטקס) ולא מצליח לגמור.
לשמחתי עם כל חברותיי עד היום לא הייתה לי בעייה כיוון שהתחילו לקחת גלולות זמן קצר לאחר תחילת הקשר.
כעת אני בקשר חדש והבחורה לא מעוניינת לקחת גלולות. לטענתה לקחה בעבר ולא הסתדרה איתן מבחינת התופעות לוואי. ציינה כי ניסתה גם את המדבקה וגם איתה אותו הדבר.
לגבי טבעת - שמעה שהדבר עלול לגרום לציסטות.
שאלתי - מה ניתן לעשות ? אני יודע שלהסתדר עם קונדומים זה דבר חסר סיכוי מבחינתי.
האם יש טעם לנסות גלולות אחרות ? והאם אכן הטבעת מסוכנת ?
האם יש אמצעי מניעה שקיים בשוק עבור גברים ? (לא תמידי כמו טיפול בצינורית הזרע)
באיזה אמצעי מניעה אחר ובטוח ניתן להשתמש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דן,
ד``ר עידן מיליצ`ר11/05/2009יש אמצעי מניעה שנקרא נובה-רינג. אנני יודע אם חברה שלך מוכנה להשתמש הזה, אבל לגבי הקונדומים....האם ניסית להלביש קונדום תוך כדי אוננות?
אני לא צריך לכתוב לך מה עלול לקרות אם לשניכם לא יהיו אמצעי מניעה....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על תגובתך לשאלתי
דן2811/05/2009שלום,
ברור לי מה יכול לקרות מאי שימוש באמצעי מניעה, ולכן שאלתי אילו אמצעים נוספים קיימים בשוק שמספקים הגנה ורלוונטיים במקרה שלי חוץ מקונדומים וגלולות.
לגבי קונדום - תוך כדי אוננות ניתן להלבישו, אך מאבד את הזקפה לאחר מכן, כך אינני מצליח להשתמש בו (גם אם מצליח לחדור איתו - תוך פרק זמן קצר מאבד את הזקפה).
לגבי ה-"נובה-רינג" - האם לא מדובר בטבעת שכפי שציינתי - חברה שלה קיבלה מזה ציסטה ? האם אכן עלול לגרום לכך או שאין קשר בין השניים ?
ומה לגבי אמצעי מניעה חדשניים לגברים שהיו כתבות לגביהם בשנה האחרונה ?
האם כבר נכנסו לשימוש ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)