מבט ממושך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבט ממושך
    בת
    16/08/2007

כשאני פוגשת גבר מסויים אנו מברכים לשלום אחד את השני, אך אינני יודעת מדוע הוא תוך כדי הליכתו אינו מפסיק להביט בי בעינים, אולי התלהבות מגוון עיני, ואם לא מה יכולות להיות הסיבות מההיבט הגברי ? זה קורה לי כשאנו נפגשים בסופר או באירועים משותפים. זה גורם לי למבוכה, איני יודעת היכן להניח את ראשי. איני יודעת אם זה הפורום המתאים, איני יודעת היכן לשאול, ואודה אם בכל זאת תעזרו לי מה הסיבות לנ"ל ואיך אני אתגבר על ביישנותי לאור התנהגותו של הגבר. רב תודות. לציין ששנינו נשואים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבט ממושך

הוספת תגובה

• מדוע לא קיבלתי מענה???

בת
    19/08/2007

אודה על תשובתכם, על שאלתי לגבי הנושא: "מבט ממושך".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבט ממושך באסנת

20/08/2007

אסנת אני יכול רק לשער שאותו גבר שמביט בך, מוצא בך עניין כלשהו. רגשי, פיזי או כל עניין אחר. ייתכן והוא רוצה ללכוד את מבטך ולהמשיך משם הלאה.

לדעתי, אם זה מביך אותך ואין לך עניין בכך, כדאי שתתגברי על ביישנותך ותבררי איתו מה פשר המבטים. בקשי ממנו להפסיק, שכן זה מביך אותך. העמידי אותו במקומו. במצבים אלו יש צורך באסרטיביות, שכן אם לא תעירי לו ייתכן ויפרש זאת אחרת.

אם את מהמגזר הדתי-החרדי (משום מה יש לי רושם כזה), כדאי שתתייעצי בפורומים ספציפיים למגזר זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל- ד"ר חרותי

בת
    21/08/2007

תודה על תגובתך. אני אישה מסורתית. עזרת לי מאד. חן חן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו