סרטים באינטרנט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטים באינטרנט
    עידו
    12/05/2009

שלום , רציתי לספר על בעיה שיש לי.
    אני בן 27 , אני מאוד אוהב מידי פעם , לראות סרטים של בנות מתנשקות באינטרנט.
    אני לא מדבר על סרטי פורנו קשה וכד' אלא רק סצנות של בנות מתנשקות( שהן לבושות).
    בחלק מן הפעמים אני אפילו פשוט מגיע לפליטה של זרע ואורגזמה רק מצפייה ממושכת (50 דקות) , אפילו שאני לא נוגע כלל באיבר המין.
    השאלה שלי אם זו תופעה נורמלית להגיע לפליטה ואורגזמה ללא מגע באיבר המין , אלא רק מגירוי ויזואלי, כי הרי אני כלל לא נוגע באיבר מין אז איך יכול להיות שיש פליטת זרע (לא מודבר בנוזל של לפני שפיכה , אלא ממש השפיכה עצמה.)
    אני לא רואה את עצמי ממש מכור כי הצפייה שלי היא פעם ב 3 חודשים בערך. אבל אני מרגיש שהנושא מפריע לי עם בת הזוג ( עוד לא נשוי) ובעבודה , מכיוון שזה גורם לי לאחר מכן לרגשות אשם וחרטה.
    הייתי רוצה לדעת איך אני נגמל לחלוטין מהרגל זה , כי פשוט אני מרגיש שלפעמים אני חייב לראות את הסרטים הללו למרות שהייתי מעדיף לוותר על ההרגל.

אשמח לתשובה ,

בברכה ,

עידו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטים באינטרנט

הוספת תגובה

• שלום עידו

ד``ר עידן מיליצ`ר
    15/05/2009

בפנייתך אתה מעלה שתי סוגיות:
    1)זה שאתה רואה סרטים כפי שאתה מתאר ומגיע לשפיכה...זה טבעי וקורה ללא מעט בחורים צעירים.
    2)אם אתה רואה אחת לכמה חודשים....אני לא רואה בזה מעשה רע, אבל אם אתה מרגיש אשמה, רד מזה. פשוט החלט לא לעשות את זה ואם תצליח פעם פעמיים שלוש....אז זה יעבור לך.

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו