טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי בן זוג מקסים ,אנחנו כבר 8 חודשים יחד .באמת אהבה אדירה תקשורת כנה וקירבה ,באמת אין מילים :) אממה .... לאחר חודשיים של היכרות ביננו ,בהם לא נטלנו שום אמצעי מניעה ,היה לי חשק מיני כמו שאני רגילה תמיד ,חשק מיני די גבוה ,ואף התגבר בעקבות הקשר הנוכחי.
לא יכולנו להמשיך כך ולמרות התנגדות עקרונית שיש לי לגבי נטילת גלולות ,התחלתי ליטול גלולות והחשק המיני נעלם לגמרי. הגניקולוג שלי ועוד גניקולוג אחר לא מצאו לי עד כה פתרון אחר מלבד החלפת סוגי גלולות למיניהן והבעייה נותרה ,והתרחקנו אחד מהשני בחודשיים האחרונים בשל הקרירות המינית .
אני בפירוש לא רוצה לקחת יותר גלולות ,אבל לא מוצאת אלטרנטיבה אחרת ,טובה יותר . זה מדכא. תודה, האבירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צר לי לקרוא את מצוקתך. אכן כמו שכתבת גלולות עלולות לגרום לירידה בחשק. ניתן לעשות 2 דברים: או להחליף גלולות (כמו שהגינקולוגים אמרו לך) או להשתמש בקונדום. יש גם אמצעי מניעה בשם נוברינג. אולי יהייה נכון להשתמש בו......התייעצי עם הרופא שלך.
עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד