בעיות בזקפה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בזקפה...
    שימי
    21/03/2007

אני בן 20 אני נראה טוב.. ויוצא לי לעיתים קרובות לקיים יחסי מין .. אבל יש לי בעייה שם .. ואני כבר מתחיל לפחד כי זה קורה רוב הפעמים .. אני פשוט לא מצליח להגיע לזקפה.. ואני נמצא עם בחורות שאני נמשך אלייהן ואפילו מפנטז אלייהן. וכשאני מאונן זה הולך מצוין ואני מגיע לשפיכה תוך 5 דקות אבל הזקפה לא 100% וגם זקפת הבוקר לא חזקה.. ובסקס אני בקושי מגיעה לזיקפה ואם כן אז
    לא להרבה זמן. ולוקח לי ממש הרבה זמן לגמור או שלא גומר בכלל. כי אני מתייאש כי לא מגייע זיקפה.. או שהיא תעייפת כי עברו כבר 3 שעות... אני כבר מתחיל לאבד את החשק.. ויש לי פחד ששוב לא יעמוד או שאני לא יצליח לגמור...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בזקפה...

הוספת תגובה

• ו..

שימי
    21/03/2007

ואחרי זה שאני חוזר הבייתה .. או שהיא הולכת הבייתה.. שאני לבד ואני מאונן... אני חושב על מה שהיה ומגיע לשפיכה .. אבל באמיתי אני לא מצליח...! וגם לא מגיע לזיקפה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימי!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    21/03/2007

מתוך פנייתך אני מתרשם שאתה בלחץ נפשי קשה,אשר מביא אותי לייעץ לך, לפנות לייעוץ מקצועי.
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זאת אומרת..

שימי
    22/03/2007

מה זאת אומרת? ייעוץ מיקצועי. ללכת לפסיכולוג.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקסולוג מרקע של מדעי הנפש.

ד``ר עידן מיליצ`ר
    22/03/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו