מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- : \no-name27/12/2006
שלום רב,
אני וחבברה שלי התחלנו לקיים יחסי מין לפני בערך כחודש. בתחילה הייתה בעיה של גמירה מהירה כלומר ברגע החדירה הייתי גומר.
ולמען האמת עם הזמן זה איך שהוא הסתדר לאט לאט.... אבל כרגע יש לנו בעיה קצת שונה בת זוגי אינה מצליחה לגמור במהלך קיום יחסי המין אךברגע של אוננות היא מגיעה לאורגזמה מהר מאוד משהו כמו 5 דק' אני ממש אובד עצות ואין לי מושג מה לעשות אני אשמח מאוד אם תעזור לי... כי זה מאוד מתסכל! תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל -no name-
souit21/08/2008שלום לך. כפי שאמרת החברה שלך מגיעה לאורגזמה מאוחרת.. אם באפשרותך לקנות אביזר מין- ויברטור זה אולי ישמש אותך? ב2 דק' הראשונות של יחסי המין תחדיר לה אותו ובכל השאר הסקס את איבר מינך. ממש מקווה שעזרתי Souit
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו ניימ :-)
ד``ר עידן מיליצ`ר27/12/2006ראשית בו נשמח יחד על עצם העובדה שזוגתך חווה אורגזמה ויודעת לאיזו חוויה היא אמורה להגיע.
נשים רבות מתקשות לחוות אורגזמה. יש כאלו שלא חוות אורגזמה בכלל. יש אחרות המגיעות לאורגזמה באוננות לבד, יש המגיעות עם בן הזוג והמיעוט שבניהן חוות אורגזמה מיחסי מין מלאים.
אין השורות אלו בכדי לנחם אותך....כי הרי ידוע ש"צרת רבים...."אני מתרשם שזוגתך יכולה להגיע לאורגזמה כאשר מופעלת עוצמת גירוי גבוהה על איזור הדגדגן. יש מקום לעבוד איתה על הורדת עוצמת הגירוי. יש ספרות העוסקת בתחום. אישית הייתי ממליץ על הספר "לעצמך-מיניות האישה" של לוני ברבך. הספר מסביר ומנחה מה ואיך לעשות, לבד ועם בן-זוג על מנת להגיע לאווווו.
מכל מקום ניתן גם לפנות לכל מרפאה לטיפול מיני בבי"ח או קופ"ח הקרוב למקום מגוריכם לעבור טיפול משותף.......נסו ותהנו!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)