: \

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• : \
    no-name
    27/12/2006

שלום רב,

אני וחבברה שלי התחלנו לקיים יחסי מין לפני בערך כחודש. בתחילה הייתה בעיה של גמירה מהירה כלומר ברגע החדירה הייתי גומר.

ולמען האמת עם הזמן זה איך שהוא הסתדר לאט לאט.... אבל כרגע יש לנו בעיה קצת שונה בת זוגי אינה מצליחה לגמור במהלך קיום יחסי המין אךברגע של אוננות היא מגיעה לאורגזמה מהר מאוד משהו כמו 5 דק' אני ממש אובד עצות ואין לי מושג מה לעשות אני אשמח מאוד אם תעזור לי... כי זה מאוד מתסכל! תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    : \

הוספת תגובה

• ל -no name-

souit
    21/08/2008

שלום לך. כפי שאמרת החברה שלך מגיעה לאורגזמה מאוחרת.. אם באפשרותך לקנות אביזר מין- ויברטור זה אולי ישמש אותך? ב2 דק' הראשונות של יחסי המין תחדיר לה אותו ובכל השאר הסקס את איבר מינך. ממש מקווה שעזרתי Souit

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו ניימ :-)

ד``ר עידן מיליצ`ר
    27/12/2006

ראשית בו נשמח יחד על עצם העובדה שזוגתך חווה אורגזמה ויודעת לאיזו חוויה היא אמורה להגיע.
    נשים רבות מתקשות לחוות אורגזמה. יש כאלו שלא חוות אורגזמה בכלל. יש אחרות המגיעות לאורגזמה באוננות לבד, יש המגיעות עם בן הזוג והמיעוט שבניהן חוות אורגזמה מיחסי מין מלאים.
    אין השורות אלו בכדי לנחם אותך....כי הרי ידוע ש"צרת רבים...."אני מתרשם שזוגתך יכולה להגיע לאורגזמה כאשר מופעלת עוצמת גירוי גבוהה על איזור הדגדגן. יש מקום לעבוד איתה על הורדת עוצמת הגירוי. יש ספרות העוסקת בתחום. אישית הייתי ממליץ על הספר "לעצמך-מיניות האישה" של לוני ברבך. הספר מסביר ומנחה מה ואיך לעשות, לבד ועם בן-זוג על מנת להגיע לאווווו.
    מכל מקום ניתן גם לפנות לכל מרפאה לטיפול מיני בבי"ח או קופ"ח הקרוב למקום מגוריכם לעבור טיפול משותף.......נסו ותהנו!!!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו