עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    א
    17/05/2009

אנו נשואים כ- 10 שנים , אישתי מעולם לא נהנתה ממגע פיזי, נשיקות מגעילות אותה וגם המגע המיני מרתיע אותה. לפעמים היא תיארה את האקט המיני כדבר משפיל. למרות שלדבריה מעולם לא נחשפה להתעללות מינית. יש לנו 3 ילדים ממספר מועט מאוד של יחסי מין . למעשה במשך שנות הנישואים שכבנו מעט מאוד (פעם אחרונה לפני שנתיים) וזה גם רק כשרצינו ילדים. בזמן המגע המיני היא קפואה לחלוטין ושום דבר שאני מנסה לא עוזר. המשחק המקדים הינו מינימלי מאחר והיא אינה אוהבת נשיקות וגם ליטופים לא עושים לה את זה... אני די מיואש ומוצא את עצמי מאונן לעיתים קרובות. לציין שחוץ מנושא המגע המיני המצב מצויין ואנו חיים בהרמוניה. מבחינת אשתי הדבר לא חסר לה אך לי זה מאוד חסר. ניסיתי לעודד אותה לאונן כדי שתוכל להדריך אותי מה מענג אותה אך היא לא מוכנה. ניסיתי אין ספור פעמים לדבר איתה לגבי ייעו מיני אך היא מתביישת ואינה מעוניינת. מה עושים ? יש רעיונות איך אפשר כן לנסות לענג אותה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה

ד''ר חגית כהנא
    19/05/2009

אני חושבת שפטנטים לא יועילו כאן אלא טיפול מיני וככל שתקדימו כך יטב לשניכם.
    אינני יודעת מדוע אישתך נמנעת ממגע אך ברור לי שטיפול יכול להועיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו