טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכם אני בת 30 והתחלתי לפני כ- 5 חודשים התחלתי לבלוע גלולות הרמיונט ( לאחר הפסקה של שנה ) לאחר קיום יחסי מין אני נתקלת בצריבות וגירויים ואף פטריות בנרתיק אני רוצה לציין שאני שומרת על הגיינה וכך גם בן זוגי טיפלתי בפטרייה עם טבליות ומשחה ולאחר קיום חוזר של יחסי מין התופעה חזרה
תגובת רופאת הנשים אצלה אני מטופלת היא "זה קורה " אני לא חושבת שכל פעם מחדש אני צריכה להתמודד עם זה בעיה נוספת שיש לי היא יובש בנרתיק .. קשה לי להרטיב למרות שאני מגורת מינית
מה אני עושה ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד