תסכול מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסכול מיני
    דבש
    18/05/2009

שלום ,

אני מעוניינת לדעת ,אם ניתן לשנות את הדרך בה אני מגיעה לאורגזמה ,ע"י התחכחות בגופו
    של בן זוגי . אני מגיעה לאורגזמה רק דרך אוננות ,ויש מצבים בהם הייתי רוצה לשנות ולגוון זאת.
    האם זה אפשרי מבחינה מנטלית לסגל הרגל מסוג זה לגוף,לאחר שכל חיי גמרתי מאוננות בלבד ?
    ואם כן באיזו טכניקה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסכול מיני

הוספת תגובה

• בהחלט

19/05/2009

אך מעבר לטכניקה ושינוי הרגלים זה כולל גם שינוי רגשי, שכן אורגזמה היא היכולת להשתחרר ולאבד שליטה בנוכחות בן זוגך. נדמה שזה קורה היום בזמן שאת מתחככת בו. כיצד היית רוצה שזה יקרה? כיצד היית רוצה לגוון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הטכניקה והפנטזיה ..

דבש
    19/05/2009

יש לי פנטזיה ורצון "לוותר " על היד (אוננות) בתנוחה שבה הוא מעליי כי זאת התנוחה הכי אהובה עלי
    ולהצמיד אותו אלי וכך להגיע לאורגזמה ,
    הבעייה היא שבאוננות המגע הוא ממוקד ובעוצמה מסויימת ובחיכוך לא ,וזה לוקח המון זמן להגיע קרוב לאורגזמה ואז אני נכנסת לתסביך תוך כדי האקט במחשבה :"אוי לא נעים לי ,זה בטח מתיש אותו ,אולי נוותר "...ואני נלחצת וזה משתלט עלי ,בעוד לו זה ממש לא מפריע גם אם זה יקח שעתיים
    .בקיצור זה גורם לי לגירוי ואני מעדיפה לגמור ע"י חיכוך אבל רגילה למגע ממוקד .
    מה ניתן לתרגל ולעשות ?
    תודה על תגובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו