חוסר חשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק
    אפי
    18/05/2009

לפני שנה ושלושה חודשים ילדתי את בתי השניה והמטריפה.. לאחר כחצי שנה שהפסקתי להניק התחלתי לקחת גלולות פמינט ומאז אני מרגישה שהחשק המיני שלי ממש ירד...
    האם יכול להיות שזה קשור לסוג הגלולה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק

הוספת תגובה

• חוסר חשק

ד''ר חגית כהנא
    19/05/2009

אם חוסר החשק התחיל עם נטילת הגלולות בהחלט כדאי לשקול את החלפת הגלולות לעיתים גלולות משפיעות על מצב הרוח והחשק המיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם חשבת אולי...

נטלי
    20/05/2009

שזה קשור בכלל לתקופה שלאחר הלידה?
    כי הגלולות שציינת זה עם מינון נמוך של הורמונים, והיא בעיקר מיועדת לצעירות, ככה שאין לה תופעות ללואי כאלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני

אפי
    20/05/2009

חשבתי לגבי זה שאני אחרי לידה ואולי זה קשור לחוסר חשק, אבל יכול להיות גם אם ילדתי כבר מלפני שנה פלוס חוסר חשק מיני שקשור ללידה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשק מיני

נטלי
    21/05/2009

תראי, זה מאד אינוודואלי. והכי טוב שבאמת תפני לרופאת הנשים שלך. כי שוב..אני יודעת שלפמינט יש מינון הורמונלי ממש נמוך, ככה שהשפעה כזו כמו שאת מתארת זה פחות סביר שיהיה בגלל הגלולות.
    אבל שוב, אני לא רופאה.
    הכי טוב תתייעצי עם רופא/ת הנשים שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו